Anouk BOY REVIEWS

Thije in Sevenoneseven en GIGA Shoes

13 maart 2017

VIER DE LENTE MET SEVENONESEVEN

Afgelopen weekend was hij daar ineens: de lente! Je merkt gelijk dat er veel meer buiten wordt geleefd en iedereen stukken zonniger en vrolijker is. Om deze zomerse Sevenoneseven outfit te laten zien, doken Thije en ik dan ook maar wat graag het lentezonnetje in.

De outfit

Voor Thije kies ik vaak voor kleding met een wat stoerdere, sportieve twist. Deze prachtige zomerset van Sevenoneseven bestaat uit een denim short, een t-shirt en last but not least een sportvest. Het vest valt gelijk op door de mooie intense kleur indigoblauw en soepele glanzende stof. De contrasterende oranje biezen langs de ritssluitingen geven een echte sporty look.
De korte spijkerbroek in een frisse lichte wassing valt wat langer, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Hierdoor trek je de broek al wat eerder uit de kast en zal hij regelmatig gedragen worden. Leuk detail is de 7 op de rechter achterpocket. Het witte shirt met catchy allover print maakt de outfit af. De kleur van de letters matcht exact met het sportvest, wat zorgt voor een op en top ton-sûr-ton effect.

De schoenen

Bij ons thuis zijn we gek op witte sneakers. Manlief, alle kinderen en ikzelf hebben wel 1 of meer paar in de kast staan. Wat deze sneakers van GIGA zo gaaf maakt, zijn de geweldige blauwe details, de pasvorm en de zomerse gaatjes in het soepele witte leer. Naast veters hebben de schoenen ook een rits, ideaal voor jongens als Thije, die het liefst alles ‘even snel’ willen doen.

Facts

  • Thije draagt de outfit in maat 134/140, hij is zo’n 138 cm lang. Hij heeft nog wat groeiruimte over en kan hier zeker de hele zomer mee doen.
  • De GIGA schoenen vallen mooi op maat.
  • De sneakers zijn ook verkrijgbaar met zwarte of groene details.
  • Een korte spijkerbroek is onmisbaar in elke jongensgarderobe.

Fashionideetjes

  • Het vest doet op een wat frissere zomerochtend ook prima dienst als jas.
  • Sla de pijpen van de short om voor een nog stoerdere look.
  • Meerdere shirts over elkaar is een echte trend!

Shoppen

Sevenoneseven is onder andere hier en hier te koop. En zoek hier naar een GIGA dealer bij jou in de buurt.

Anouk

  • Volg Anouk op Instagram
  • Meer coole boys outfits vind je hier .
  • Meer blogs van Anouk lezen, klik dan hier.

Sevenoneseven

Sevenoneseven

Sevenoneseven

Sevenoneseven

Sevenoneseven

Sevenoneseven

Sevenoneseven

Sevenoneseven

Sevenoneseven

Sevenoneseven

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply