Marieke REVIEWS

Herfst = Aan!

10 november 2023

Brrr….even schakelen deze temperaturen! Maar dan kan wel eindelijk al dat moois uit de kast! Sil en Lizze showen jullie wederom wat toffe items van Retour Jeans, hopelijk leuke outfitinspo voor jullie voor het najaar!

Ik ben persoonlijk altijd wel blij als de seizoenen even goed doorzetten! Veel makkelijker ook met het uitzoeken van de outfit voor die dag! Daar waar we eerder vooral met laagjes werkten kunnen we nu toch wel echt de najaarsmode dragen.

Net als vorig najaar heeft Sil weer gekozen voor een toffe cargo-jeans, dit keer een zwarte welke echt met alles te combineren is. Daar waren meer mensen razend enthousiast over dus helaas uitverkocht bij Retourjeans, maar infomeer vooral even bij de verkooppunten bij jou in de buurt!

Als top een fijne Longsleeve voor de minder frissen dagen of een toffe sweater indien het wat frisser is. Heerlijk zacht ook aan de binnenkant overigens! Een must voor Sil!

Ook onmisbaar is zo’n heerlijk vestjasje vinden wij! Vorig jaar heel veel gedragen, ook in combinatie met de bodywarmer . De bodywarmer van vorig jaar past toevallig ook weer bijzonder goed bij de huidige collectie, zo kunnen we deze nog fijn even door dragen.

Die sweater viel overigens zo in de smaak dat Sil hem ook in het donkerblauw wilde hebben, deze combineert hij met een heerlijke jogg. Een wat wijder model hebben wij opgemerkt, wel super comfortabel! Een fijne longsleeve voor de minder frisse dagen en in de klas, of juist wanneer het echt koud is voor onder de sweater.

Lizze gaat voor een stoere Hoodie, een wat korter model welke ze ook fijn kan combineren met de Highwaist straightlegg jeans die jullie al eerder voorbij zagen komen, of bijvoorbeeld met deze zacht geprijsde variant.

Een leatherlook legging is onmisbaar in de kast van jouw meid, want ook dit is werkelijk overal mee te combineren en net wat warmer dan een katoenen legging of panty. Maakt de outfit net wat stoerder en is geeft minder kans op ladders tijdens het spelen haha! En hoe leuk is het militairy rokje in Cargo stijl , waarvan de kleur weer leuk terug komt in de print van de Hoodie….zo heb je dan toch weer een mooi geheel!

De leatherlook legging gaan wij straks ook weer combineren met dit gave jeansjurkje, welke Lizze al een paar keer met blote benen en stoere Boots heeft gedragen.

Lizze draagt nu nog overal haar toffe baseball-jack bij. Voor nu nog voldoende warm, maar de winterjassen liggen hier ook al klaar!

Veel shopplezier !

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply