REVIEWS

Lindes nieuwe turnpakje via turnpakjeswebshop

28 augustus 2016

TURNEN MET PLEZIER EN IN STIJL

Heb jij ook zo genoten van de Olympische spelen? Ik ben niet zo’n sportkijker, maar dit vind ik echt leuk om te zien. Lekker afwisselend en er zitten prachtige sporten tussen. Zoals het turnen, fantastisch toch Sanne op de balk. En wat mag ze trots zijn op zichzelf en wij Nederlanders op haar. Bij Epke die viel, had ik gewoon pijn in mijn buik, maar wat een kanjer en mentaliteit, gewoon opstaan en doorgaan. Over Yuri zullen we het maar niet hebben, daar is genoeg over gezegd en geschreven.

Sport plezier

Zelf heb ik vroeger ook op turnen gezeten en inmiddels zit Linde van zes er ook al ruim twee jaar op. Van kleuters die lekker aan het bewegen zijn begint dit inmiddels echt op turnen te lijken. Er is geen Olympisch talent te bespeuren bij ons, maar Linde vindt het turnen super leuk. Ze had pas haar eerste wedstrijd en ze deed met zoveel plezier en overgave mee. Ik heb er van genoten om naar haar te kijken en ben trots op haar, ook al won ze geen prijs. Sport plezier gaat boven prestatie voor mij, denk jij er ook zo over?

Turnpakjeswebshop

Als je meedoet aan een turnwedstrijd moet dit in een turnpakje. En ook voor de lessen vind ik het veel leuker als je in juiste sportkleding deelneemt. Linde had een mooi turnpakje van Turnpakjeswebshop en deze beviel zo goed dat we daar weer een nieuwe hebben besteld, nu de oude te klein is geworden. De pakjes zijn van zachte en elastische velours gemaakt. De stof was na ruim een jaar wekelijks gebruik nog steeds als nieuw. Jolanda van Turnpakjes webshop maakt de pakjes op maat, dus ze zitten perfect en zijn ook heel netjes geprijsd.

Turnbroekje

Een onderbroek die onder een turnpakje uitkomt vind ik echt not done, bij een wedstrijd krijg je er zelfs puntenaftrek voor. Linde draagt dan ook geen onderbroek tijdens de wedstrijden. Maar bij de lessen wel, zit toch net iets fijner. We dragen dan het bijpassende turnbroekje met haar naam in glittersteentjes op de achterkant. De turnmeiden zijn er helemaal weg van.

Verkoopinformatie

De vorige keer hebben we voor een ingetogen turnpakje gekozen in blauwtinten, je ziet hem hier terug. Nu wilde Linde graag een wat uitbundiger pakje en koos ze voor model regenboog. Het pakje is van crushed velours en glitter 3D stof in regenboogkleuren. Heeft jouw meisje ook een nieuw turnpakje nodig, dan zou ik zeker even kijken naar alle leuke modellen op Turnpakjeswebshop. Wij hebben natuurlijk ook weer foto’s gemaakt en een filmpje, kijk je mee?

TurnpakjeTurnpakjeTurnpakje Turnpakje Turnpakje

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply