GIVE-AWAY Marieke

GIVE-AWAY MISS-T by TopItm

30 oktober 2023

Hebben jullie de nieuwe collectie van Miss T en TopItm al gespot? Hele toffe items! En Wauw !!!! Wij hebben wat leuks voor jullie in petto!

Met Topitm kidswear kies je voor plezier, fun fashion, kwaliteit en duurzaamheid. En dat alles met een voorliefde voor basics en eigengereide accessoires. Dit supertoffe kidsbrand maakt fashionable basic collecties kinderkleding met een aparte twist.

Lizze showt jullie hier een tof broekpak van heerlijk jogg-stof uit de Miss-T collectie. Super comfortabel! Miss-T is draagbaar vanaf maat 110 tot 164, dus daar waar TopItm stopt bij 152, gaat Miss-T nog ietsje langer mee. Elke collectie bevat een schat aan fun nuggets van hun designers – daar houden wij hier zo van!

En waar wij ook zo van houden is jullie blij te kunnen maken met zo’n tof pak zoals Lizze hier draagt. Dus wil jij kans maken op deze outfit, reageer dan onder deze post ! Vergeet er niet bij te vermelden in welke maat jij de set wil ontvangen.

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Linda 2 november 2023 at 18:42

    Wauwie gave set!

  • Leave a Reply