Barbara KIDS FASHION REVIEWS

Longlivethequeen is onweerstaanbaar

25 januari 2019
Longlivethequeen

Longlivethequeen zomer 2019 is wederom te gek!! Prachtige prints, mooie faded en diepe kleuren, samen met zachte en comfortabele materialen maken dat dit weer een top collectie is. Dit label heeft een duidelijke visie en daar worden wij ook heel erg blij van. Elke collectie wordt gemaakt van bestaanbare materialen. Dit is toch te gek?! Zeker in deze tijd dat we allemaal nadenken over onnodige verspilling. Dit is een merk wat je met opgeheven hoofd kan dragen.

Heb je de items van Longlivethequeen trouwens wel eens gevoeld? Zonne draagt hier bijvoorbeeld een geweldig shortje in warm oranje van badstof. Hoe heerlijk zit dat en wat voelt het zacht! Het frivole, en voor mij onweerstaanbare, blouseje is een echte eyecatcher. Natuurlijk zijn de prachtige mouwen opvallend, maar ook de subtiele knoopjes op het rugpand. Ook het printje heeft allure en klasse. Alles is met zorg bedacht en gemaakt!

Bravo Longlivethequeen we zijn ook dit seizoen weer grote fan!

Maatvoering:

Bobbie draagt alles in maat 10 en zij wordt ook bijna 10, dus deze items vallen goed op maat. Zonne haar blouse is ook maat 10 en haar shortje is maat 8. Zonne is 8 en wordt bijna 9, dus het klopt dat ze wat wisselt met de maten.

Shoppen

Longlivethequeen is sinds dit seizoen te shoppen bij Adorablekidzz

Barbara

Longlivethequeen

Longlivethequeen

Longlivethequeen
Longlivethequeen

Longlivethequeen

Longlivethequeen

Het linkersetje kun je aan zien in mijn Stories op Instagram

sponsored-post

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply