Barbara

Show je favoriet van je mini-me

10 november 2017
Show je favoriet

Show je favoriet vandaag! Het is een perfect moment om jouw meest dierbare outfit te pakken uit de garderobekast van je kind en deze met hangertje en al of als flatlay of natuurlijk als een leuke “aan-foto” te laten zien aan alle Shopaholiekvolgers. De zomergarderobe heeft allang plaats gemaakt voor alle winteritems en nu  hebben we een goed beeld wat onze leukste setjes zijn. Wij zijn zo benieuwd wat jouw mooiste aanwinst is voor je mini-me en staat deze absolute nummer 1 van jou ook op 1 bij jouw zoon of dochter?

Ik leg de kleding van mijn meiden altijd de dag van tevoren klaar. Mijn twee oudsten slapen op zolder en als ik dan het zoveelste wasje uit de wasmachine heb gehaald, ga ik direct langs de kamers om eens te neuzen in hun kasten. Misschien klinkt het gek en vinden mensen mij achterlijk, maar ik kan er echt van genieten om de leukste combinaties te bedenken en te pakken.

Ook bij Nova kan ik voor de kast genietend staan kijken en probeer ik allerlei combinaties uit. Al moet ik toegeven dat Nova nog de grootste mond heeft, wat betreft het wel of niet aan doen. Echt, Bobbie van 8,5 vindt alles nog steeds even leuk, maar onze kleine Nova heeft een hele andere manier van doen. Ze vraagt bijvoorbeeld de dag ervoor al wat ze de volgende dag aan gaat trekken.

Ze heeft het natuurlijk niet van een vreemde. Ik weet het wel. Nova geniet er net zo van. Meestal goochelt madammeke een jurkje tevoorschijn. De maillot of legging mag ik dan zelf nog wel pakken, maar als ik een leuke combinatie pak wat zij nou net niet in haar hoofd heeft, dan ligt ze aardig dwars, zucht!

Nu zijn wij heel benieuwd wat jouw favoriete setje is voor je kind én of je kind dit ook vindt! Misschien loopt jouw mini-me wel het liefst de hele dag in pyjama of joggingpak rond. Dat kan natuurlijk ook. Of wordt die eeuwige spijkerbroek weer tevoorschijn getoverd? Laat je het weten onder het Facebookbericht?

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram; barbara.vanschaik, daar komen nog heel veel, voor mij, favoriete outfits voorbij van Bobbie, Zonne en Nova.
  • Meer blogs lees je hier terug

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mijn dochter is zwanger. Ik word oma! - ShopaholiekMama 3 december 2021 at 21:16

    […] prachtige babywinkel loop. Ik kan me wel voorstellen dat je de halve winkel leeg wilt kopen voor je mini-me. Je shopt er echt complete ingerichte babykamers. Alles op thema en kleur. Accessoires, de […]

  • Leave a Reply