Angelique BABY

45 EN ZWANGER VAN DE 6e # SURPRISE

14 november 2017

Het is zaterdagmiddag, ik kom net terug van de kapper ( yeahh ik heb het gered, weg met de uitgroei 😉 ) en heb verse kibbeling gehaald op de markt want iedereen vind dat lekker bij ons thuis. De deurbel gaat, ik dacht nog dat het een van onze kinderen waren die voor de zoveelste keer aanbelden, maar wie staat er voor de deur? Mijn vriendin uit Dubai. “Surprise!” Ik was helemaal flabbergasted. “Ik neem je mee! Ik kan er niet zijn op je babyshower dus houden we samen nu een feestje”. We vlogen elkaar in de armen, daar waren weer de tranen, dat begrijp je wel.

mir3

mir4Eenmaal van de shock bekomen gingen we samen lunchen en ze had lieve cadeautjes meegenomen in mooie tasjes met blauwe ballonnen eraan, zo feestelijk. Toen we op straat liepen met de tasjes voelde ik me heel speciaal en trots, wat een super verrassing. Zo heerlijk om samen uren te kletsen over de zwangerschap, kwaaltjes en over haar dagelijks leven in Dubai. Uiteraard zijn ook nog de laatste nieuwtjes gedeeld 😉 Een pre-party, gewoon om dat het kan!

Blijkbaar waren er meerdere mensen op de hoogte. In ieder geval Joost en onze meiden. Die hebben werkelijk geen woord gerept hierover. Ik moest haar natuurlijk beloven dat ik haar zou appen als de bevalling is begonnen. In december komt ze weer terug en hoopt ze ons kleine ventje te kunnen kroelen. Hoe bijzonder is het toch om een vriendin te hebben die zelfs vanuit Dubai het plan heeft je op te zoeken en samen wat leuks te gaan doen voor de bevalling. Sterker nog, het liefst had ze een babyshower voor me georganiseerd. Het is dat er al een datum voor staat waarbij iedereen kan. Ik ben heel erg blij met zo’n vriendin die de tijd voor je neemt, zeker tijdens je zwangerschap.

Ondertussen hebben Joost en ik ook het geboortekaartje uitgezocht, dat zullen jullie zeker te zien krijgen binnenkort. We waren er samen eigenlijk direct uit hoe het er uit moest zien compleet met tekst. Ja, we hebben zijn naam. Eigenlijk twee namen net als de andere jongens. De meiden hebben zelfs 3 namen. Waren jullie er snel uit of heeft het nog lang geduurd om een naam te bedenken? Het is natuurlijk iets wat hij of zij de rest van zijn leven met zich meedraagt. En ja, wat is een “geschikte naam”? Je hebt namen voor slimmeriken, flower power babynamen, Hollandse namen en ga zo maar door. Wij zijn heel blij met deze naam en het past bij de namen van de andere kinderen. Nu zijn wij niet van de top 10 namenlijst maar willen we een naam die bij ons past. Of deze erbij staat is dan jammer.

Ben maandag snel naar de drukker gereden dan kon ik dat ook weer van het lijstje vinken. Ik heb tegenwoordig overal lijstjes liggen, omdat ik toch wel nerveus wordt van de laatste weken. Heb ik alles in huis? Na de herfstvakantie ben ik in een regelmodus gekomen dat alles zo snel mogelijk klaar moet zijn. Want stel dat het eerder komt of ik moet onverwachts naar het ziekenhuis. Dat betekent ook de baby was. Eigenlijk vind ik het best zonde om die zachte babykleertjes al te moeten wassen omdat het zo zacht, aaibaar en onaangeroerd aanvoelt. Als ik ze eenmaal aan het strijken ben die piepkleine lapjes dan krijg ik opeens de kriebels in mijn buik. Nu mag hij van mij wel komen hoor, ik ben veel te nieuwsgierig. Maar ach nee, het is nog steeds te vroeg natuurlijk. Nog een paar weekjes wachten. Ook dit zal een verrassing zijn wanneer het gaat beginnen. Eigenlijk is een zwangerschapsperiode een behoorlijke emotionele achtbaan. Het kan verdrietige elementen hebben maar ook blijde. In verwachting, in afwachting, niet wetend wat er gaat gebeuren met je lichaam of met het wonder in je buik. Hopend natuurlijk dat alles goed zal gaan, maar wetend dat het ook niet goed kan gaan. Dankbaar dat tot nu toe alles voorspoedig verloopt, een surprise hoe het afloopt.

Liefs, Miranda

 

 

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply