Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW: Te gekke laarsjes en warme voeten!

20 november 2017

“SINTERKLAAS KAPOENTJE, WAT VINDT U VAN MIJN SCHOENTJE?”

De herfst is volop aanwezig en er zitten zelfs al dagen tussen dat het winsters koud voelt. Mijn kinderen dragen dan ook al een tijdje een winterjas buiten en ook de handschoenen en mutsen zijn weer tevoorschijn gehaald. Voor mijn dochter heb ik een paar heerlijk warme laarsjes van Koel4Kids. Wij zijn al jaren fan van dit merk en ik zal je in deze blog laten zien waarom!

Zoals elk seizoen heeft Koel4Kids ook nu weer een uitgebreide collectie voor zowel jongens als meisjes. Koel4Kids kenmerkt zich door het gebruik van vele, vrolijke kleuren en een perfecte kwaliteit, ook voor de kindjes die net lopen. Niet zo vreemd dus dat ik er al jaren klant ben en mijn kinderen er heel graag op lopen.

Voor deze review kozen we een keer iets anders dan de Jip’s, Keesjes of Jantjes (waar wij normaal altijd wel een paar van hebben). We gingen voor het prachtige, grijze enkellaarsje ‘Dirk Grey’. De kleur grijs vind ik sowieso een erg handige kleur omdat het overal bij past maar daarnaast vielen we gelijk voor de mooie afwerking en de warme, gevoerde binnenkant. Heerlijk toch met de komende kou?!

De ritssluiting aan de achterkant maakt het laarsje weer nét even anders dan de standaard laarsjes. Ze zijn makkelijk zelf aan te trekken door mijn dochter, ook niet onbelangrijk. De flexibele, rubbere zool zorgt ervoor dat de schoenen comfortabel zitten en je kind er goed op kan lopen, rennen en spelen. Ze hebben een goed antislip profiel en zijn zeer slijtvast.

INFO:

  • De laarsjes vallen op maat tot iets ruimer. Bij twijfel zou ik voor de kleinste maat gaan.
  • De schoenen van Koel4Kids hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Het laarsje dat Aukje op de foto’s draagt is er ook nog in de kleuren zwart en cognac!
  • Deze laarsjes zijn er in maat 24 tot en met maat 39.

SHOPPEN:

De koopt deze laarsjes hier.

Je kunt meer van deze foto’s en nog vele anderen zien als je mij volgt op instagram @Hanneke

Wil je meer blogs van mij lezen, klik dan even hier.

Koel4KidsKoel4KidsKoel4KidsKoel4kidsKoel4kidsKoel4Kidsblog_12b
Koel4kidssponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply