Barbara KERST MUSTHAVE

Kersttrui met de trendlegging van 2018

6 december 2017
kersttrui

Ligt de kersttrui bij jullie al in de kast of beter, heb je hem al aangedaan? Voor Nova heb ik dit te gekke HEMA snoepje geshopt en wat is deze leuk!

Het perfect geklede kerstvrouwtje met de groene glitterriem heeft een pose dat lukte Nova nu even niet, maar wat is ze blij met deze trui en dit hele outfitje. De trui zit heerlijk warm en cosy! Natuurlijk houdt Nova ook van gek doen en dat kan met deze Rudolph muts. Ik kan mijn lachen niet bedwingen hoor, als Nova dit draagt. Heerlijk Rudolph,….umh, Frank en vrij!

De trui is gecombineerd met de toffe legging van Just Rebelz. Deze BUDGET streepjesbroek maakt het lekker vrolijk en wist je dat dit soort streepjesbroeken ook deze zomer terugkomen? Dus dit heeft alvast de -ik ben vooroploper- hebbenfactor en je kunt er nu al van genieten! Hij is zwart/wit, zodat het een topper is om te combineren met alle kleurtjes uit de kast.

Facts

  • Nova draagt de trui in maat 110 en ze is 104 cm. Ruime sweaters daar hou ik van. Zo heb je het gevoel dat je erin woont en dat is heel behaaglijk op deze koude dagen
  • De legging is maat 104. Hij valt goed op maat, bij twijfel zou ik voor een maatje groter gaan.

Fashionideetjes

  • Combi’s zijn er eindeloos te maken. Wat dacht je ervan om er een rokje op te dragen of
  • een lang vest en dan een shirt of hemdje eronder,
  • een mooi meisjesachtig bloesjes voor de girly touch of
  • juist een heel stoer bikerjack met een shirt eronder.

Te veel om op te noemen, want alles kan! Straks met de nieuwe collecties, kun je dit preppy broekje vast overal bij combineren. Monochrome items zijn tenslotte mooie basics in de kast.

Shop

Sweater mutslegging Just Rebelz [stuur een message naar Just Rebelz en je bestelling wordt in orde gemaakt]

De panterlegging stip ik nog even aan, want deze is ook zo tof! Kijk maar in [dit blog]

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Dat lijkt me zo leuk! Daar plaats ik dagelijks outfitfoto’s van mijn meiden en misschien kan ik daarmee een inspiratie zijn voor jouw mini.
  • Meer blogs lees je hier terug

kersttrui

kersttrui

kersttrui

kersttrui

kersttrui

kersttrui

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply