GIVE-AWAY Hanneke SPOTLIGHTSHOP

WINACTIE! Sam Sam Kinderkleding

5 maart 2018

IN THE SPOTLIGHTS: SAM SAM KINDERKLEDING

Wij van Shopaholiek zetten graag een kinderkledingwinkel voor jullie in de spotlights. Want ook al vind ik het soms heel makkelijk om online te shoppen, de nieuwe collecties eerst kunnen zien, voelen en passen heeft natuurlijk enorme voordelen. Er zijn een aantal kinderkledingwinkels die favoriet zijn vanwege het aanbod en de gezellige sfeer. Een daarvan is Sam Sam Kinderkleding. Naast dat deze winkel het verdient om eens vol onder de aandacht te brengen, mogen wij ook nog een leuke prijs weggeven! Lees je mee?

Sam Sam Kinderkleding heeft 5 kledingwinkels met allemaal een eigen identiteit. Deze zijn gevestigd in Bleskensgraaf, Heerde, Oudenbosch en Sliedrecht. Bovendien hebben ze in Bleskensgraaf ook een conceptstore. Elke winkel is zeer sfeervol ingericht en de koffie staat altijd voor u klaar. De service en persoonlijke aandacht staat bij Sam Sam hoog in het vaandel. Kinderen kunnen zich er prima vermaken zodat jij alle tijd hebt om eens uitgebreid rond te kijken naar al dat moois. Er is een enorm aanbod in de mooiste kinderkledingmerken. Merken die je daar bijvoorbeeld kunt terugvinden zijn:

Dutch Dream Denim

Little Miss Juliette

Birds by D`rak

Topitm

Tygo & Vito

Skurk

Br@nd for Girls

Quapi

B-Nosy

Er zijn nog veel meer merken. Dit is slechts een selectie uit het enorme aanbod. Wist je dat ze van Br@nd for Girls echt heel veel verkopen? Dus mis je nog iets van je lijstje, dan is het zeker de moeite waard om daar eens te gaan kijken. Grote kans dat je vindt wat je zoekt! Naast kinderkleding verkopen ze ook mode voor tieners en dames. Er is echt voor iedereen wat wils dus!

WINACTIE:

Shopaholiek mag in samenwerking met Sam Sam een cadeaubon met SHOPTEGOED weggeven t.w.v. €50,-! Deze mag je besteden in een van de 5 winkels of in de webshops van Sam Sam Kinderkleding. En dat met al die mooie, nieuwe collecties. Dat wil je toch winnen!

Hoe doe je mee?

  • Like de facebookpagina van Sam Sam Kinderkleding,
  • Like de facebookpagina van Shopaholiek,
  • Like en deel het bericht openbaar,
  • Laat in een reactie onder het facebookbericht weten dat je graag kans wilt maken op deze prijs,
  • Tag eventueel je vriendinnen die deze actie niet mogen missen!

Meedoen kan tot en met vrijdag 9 maart maart 18.00 uur. Op vrijdagavond maken wij de winnaar bekend op de facebookpagina van Shopaholiek. Veel succes!

Voor alle informatie over de verschillende winkels van Sam Sam Kinderkleding kun je terecht op hun website.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Sam Sam Kinderkleding

Sam Sam

De conceptstore in Bleskensgraaf is een van de prachtige, sfeervolle winkels van Sam Sam Kinderkleding.

Sam Sam

Sam Sam

Sam Sam

Bij Sam Sam hebben ze binnenkort een enorm aanbod van de nieuwe collectie van Br@nd for Girls!

Sam Sam

Ook voor de prachtige collectie van Birds By D’Rak kun je bij Sam Sam terecht.

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply