BUDGET SPOTLIGHTSHOP TIPS

Betaalbare feestkleding voor kinderen

8 december 2017

KINDERMODEBLOGGER ZIJN IS GEVAARLIJK

Ja echt hoor, Linde heeft haar feestoutfit al klaar liggen, kijk hier maar eens. Maar ik wilde voor de blog toch op zoek naar betaalbare feestkleding voor kinderen. Bij onze spotlightshop Woods stuitte ik op de feestcollectie van Name-It. Wat is die collectie mooi, party-proof, hip en ook nog fijn geprijsd. Super verleidelijk om wat in mijn mandje te gooien of even langs te gaan, want de winkels in Arnhem, Nijverdal en Ommen zijn voor mij goed te bereiken. Omdat ik wat sfeerbeelden nodig had bezocht ik ook nog de site van Name-It zelf en werd nogmaals met al dat moois geconfronteerd. In plaats van shoppen voor mezelf ben ik toch maar aan de slag gegaan om twee leuke setjes samen te stellen voor jou.

Betaalbare feestkleding voor kinderen

Het eerste setje bestaat uit een roze zwierrokje met gouden stippen, dat is toch de droom van vele meisjes. Dit rokje is boven de tailleband afgewerkt met een roezel. Het is daarom leuk om een top in het rokje te dragen. Je zou kunnen kiezen voor dit zwarte shirtje waarop in speelse goud en zilveren letters staat: my whises, unicorn, skateboard, little brother. Met een zwarte legging of maillot uit de kast ben je al helemaal klaar. Maar Name-It heeft diverse feestelijke leggings om je partylook compleet te maken. Shiny zilver of goud of zwart met de look van slangenleer. De gouden Dr. Martens vind ik heel de winter al zo tof en met het oog op de feestdagen zijn ze helemaal geweldig.

Bij het tweede setje had ik een wat ouder meisje in mijn hoofd. Roze is dan niet meer cool, maar zwart juist wel en net als mama blijft het leuk. Ik viel gelijk voor deze lace top. Een echte trend deze winter, die ik ook aan mijn eigen garderobe heb toegevoegd. Voor de meiden vind ik dit kantentopje met kolletje erg mooi en feestelijk. Als je nog een zwart rokje hebt liggen ben je eigenlijk al klaar, maar je kunt er uiteraard ook een feestelijk exemplaar bij shoppen. In plaats van een laarsje is het ook leuk om een veterschoen te dragen onder een rok of jurkje.

Shoppen

De feestcollectie van Name-It shop je hier.

Feestoutfit LindeDr. Martensveterschoen

Betaalbare feestkleding voor kinderen

 

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply