KERST REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

Name-it via All Kinds of Things

28 november 2016

SPARKLE AND SHINE IN DE FEESTCOLLECTIE VAN NAME-IT

Afgelopen week bracht ik een bezoek aan één van onze favoriete winkels: All Kinds of Things. Deze conceptstore in Amsterdam Oud-Zuid is recent vernieuwd en biedt naast de merken Petit Louie en Kikkid onder andere een grote collectie Name-it aan. Deze shop is het bezoeken meer dan waard, dus ben je in de buurt van de Beethovenstraat in Amsterdam, zou ik zeker even een kijkje gaan nemen bij All Kinds of Things. Binnenkort kunnen jullie meer lezen over deze supergave winkel, dus hou Shopaholiek in de gaten!

Terug naar Name-it. Wie heeft er geen item van in de kast hangen zou ik bijna zeggen. Hier is het merk in ieder geval altijd vertegenwoordigd in de kasten van mijn kinderen. Of dat nu dé musthave van dit seizoen is – de fake leather legging – of een jeans met een perfecte fit, Name-it heeft het. En altijd tegen een fijne prijs.
Zoals ieder jaar brengt Name-it ook dit seizoen een feestcollectie uit. Een zeer uitgebreide feestcollectie zelfs, compleet met diverse sparkling accessoires. Denk aan een strikje of das voor de boys en ballerina’s en haarbanden voor de meisjes.

Wij kozen bij All Kinds of Things voor een set met een prachtige poederroze jurk. Deze mouwloze dress heeft allover glitters en een leuke contrasterende zwarte taillelijn. Het rokgedeelte bestaat uit drie lagen waardoor hij niet doorschijnt en comfortabel aanvoelt.
De fluffy bolero geeft je dochter extra warmte tijdens de feestdagen. De haarband, glittermaillot en ballerina’s maken de outfit helemaal partyproof!
Voor het maken van de foto’s hoefde wij niet ver van huis te gaan, ons eigen kleine stadje heeft genoeg mooie plekjes! Benthe voelde zich helemaal een prinses met haar eigen kasteel op de achtergrond.

Maatinformatie
Benthe van 114 cm draagt de hele set in maat 116.
De ballerina’s vallen ruim, bij twijfel kun je beter een maatje kleiner nemen.

Shoppen
De jurk en bijpassende items shop je in de webshop van All Kinds of Things (niet schrikken, de webshop draagt nog de oude naam ;-)).
Volg All Kinds of Things ook op Facebook en Instagram.

1

2

3

4

5

6

7

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply