GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

De trendy voorjaarscollectie van Retour

25 april 2023

De lente is begonnen dus het is tijd voor zomerse look!

Bente is al een paar keer uit school zonder jas naar huis gefietst. Heerlijk! Maar ze is ook al een paar keer flink nat geregend helaas. Het weer blijft nog wisselvallig. Op dit moment genieten we in het zuiden van de meivakantie. De laatste 2-weekse meivakantie want na de zomervakantie gaat dochterlief (bijna 12 jaar) naar de middelbare school. En daar past deze outfit prima bij toch?

Met pijn in ons hart zal dit het laatste seizoen zijn voor de gave kleding van Retour Jeans. Bente is 168 cm en draagt de grootste maat (15/16). Dus we genieten er het komende half jaar nog maar extra van!

Voor deze review koos ze als eerste voor de beige broek genaamd Norah! Een flared broekje uit de zomercollectie van Retour Jeans met een hoge taille, bekleed elastiek in de taille en uitlopende pijpen. De legging heeft steekzakken aan de zijkant en achterkant. Een echte musthave wat ons betreft. De broek is echt overal mee te combineren!

Als top koos ze voor een vrolijke blouse in de trendkleur van dit voorjaar: paars! De luchtige top Isla heeft een vierkante halsopening, korte vlindermouwen en geborduurde details.

Natuurlijk is een fijne zomerjas onmisbaar. En hoe leuk is dan deze highschool stijl? Jas Vicky is er in twee kleuren. Bente koos voor de beige variant. Het Retour Jeans jack heeft drukknoopsluiting voor, steekzakken met drukknoop en een geribde boord langs de hals, aan de onderkant en onder aan de mouwen. Het jack is gevoerd en heeft een binnenzak met drukknoop.

De look maak je compleet met een paar gave meisjessneakers uit de nieuwe zomercollectie van Braqeez. Dit kleurrijke paar genaamd Vita Vienna draagt Bente in haar eigen maat, maat 39. Ze combineren heel makkelijk met veel outfits. Kijk je mee?

Liefs, Jolanda

Check voor meer looks van Retour op Retour reviews.

De broek sluit prachtig aan!
Hoe gaaf zijn deze sneakers van Braqeez?
Heerlijke kleurtje dat paars!
Altijd die fraaie details.
Klaar voor de middelbare!

*Sponsored post

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Slipper & Sneaker! Braqeez SS’23 | Shopaholiek 21 mei 2023 at 11:26

    […] is de Rian Run. En anders staan er echt nog een heleboel andere leuke sneakers in de webshop, zoals deze leukerds welke Bente gekozen […]

  • Leave a Reply