Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW: Happy Little Girl in Babyface

2 april 2018

BABYFACE VOORJAAR/ZOMER ’18 

Het is weer tijd voor een review van het prachtige merk Babyface. Eerder liet Sepp jullie al een stoere outfit zien, deze kun je hier nog eens bekijken. Vandaag is het de beurt aan de vrolijke Lotus om jullie een prachtige set te laten zien uit de Toddler collectie voor meisjes.

Lotus is een beetje mijn ‘leenbaby’ geworden. Zelf heb ik geen heel kleintje meer maar gelukkig kan ik altijd een beroep doen op de dochter van een collega. En dat is beslist geen straf. Dit meisje is een en al vrolijkheid. Kijk haar maar eens stralen in haar mooie kleertjes!

Lotus draagt een set uit de februari levering met het thema GLOBAL CULTURES. Voor deze collectie hebben ze zich bij Babyface laten inspireren door verschillende landen over de hele wereld. Lotus draagt bijvoorbeeld een shirt met een leuke afdruk van een Marokkaanse kameel. De mooie, olijfgroene kleur staat haar prachtig. Het shirt is gemaakt van een zachte, soepele stof en heeft 2 knoopjes op de achterkant met een lief klein hartje eronder. Leuke detail zijn de stippen en het gekleurde boordje bovenin.

Absuluut mijn favoriet in deze collectie is het broekje! De olijfgroene kleur van het shirt komt hier weer in terug en de etnische strepen in meerdere kleuren maken dit een echte musthave! Het broekje is gemaakt van een soepele viscose stof en omdat het lekker luchtig is, is dit perfect voor de warmere dagen straks als je de beentjes van je kleintje toch een beetje wil beschermen tegen de zon. Het broekje heeft bovenin een touwtje.

Voor de iets koudere dagen maakt het vestje de set helemaal af. Deze komt uit de januari levering maar omdat de mooie, roze kleur terugkomt in het broekje en het shirt past het er perfect bij. Deze levering heeft het thema ISLAND TALES wat alles te maken heeft met de zee en haar onderwaterdieren. Dit vestje heeft bijvoorbeeld een prachtige applicatie van een zeepaardje en ook hier komt het hartje weer terug.

FACTS:

  • Lotus is 73 cm en draagt het broekje en het shirt in maat 74. Het valt goed op maat. Het vest draagt ze een maatje groter. Ze heeft nog wat groeiruimte maar het past al prima. Alle items vallen goed op maat.
  • De toddlercollectie van Babyface gaat van maat 68 t/m 116
  • Alle items uit de collectie zijn prachtig met elkaar te combineren.
  • De collectie van Babyface heeft een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.
  • Babyface heeft ook een newborncollectie voor de allerkleinsten in maat 50 t/m 68.

SHOPPEN:

Broek –Shirt – Vest

Op de website van Babyface kun je de hele collectie bekijken en o.a alle online verkooppunten vinden.

Volg je mij al via instagram? Op mijn account @Hanneke plaats is regelmatig nieuwe foto’s van mijn kinderen in de nieuwe collecties. Wil je mijn andere blogs lezen, kijk dan hier.

babyfacebabyfacebabyfacebabyfacebabyfacebabyfacehttp://www.babyface.nl/en/catalog/girls-68-116/sponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply