Barbara BUDGET LOVETHELOOK

Photo to go

14 april 2018
Photo to go

Maak jij ook wel eens snel een photo to go vóór het naar school gaan, want jeetje wat heeft je mini een toffe set aan! Het bekende dit-moet-gewoon-even-op-de-foto moment! Ik doe dit wel eens, ik geef het toe. Vroeger meer dan nu, want ze staan nu vaker voor de camera en ik moet natuurlijk niet gaan overdrijven…., maar nu had ik Bobbie toch weer eens in het vizier en er moest een plaatje geschoten worden.

Dit shirt heeft namelijk de X-factor! Het is stoer, girly en het gromt! Op dit katoenen shirtje met kapmouwtjes prijkt een geweldige tijgerkop en daarin zijn rozen geborduurd.

Bobbie liep met dit shirtje aan en daaronder haar rode shortje van Looxs Revolution en we waren zo in ons nopjes dat ik toch even snel de camera erbij heb gepakt. Allemaal combinaties doemden op in m’n hoofd, waaronder deze met het prachtige gele rokje.

Deze eerste combi met het shortje is lekker sportief. Het rood van het shortje pas mooi bij de rode accenten van het shirt. Het rokje van By-Bar is van een geheel andere orde. Dit super meisjesachtige rokje heeft een mooie soepele stof en is gevoerd. Twee steekzakjes om het lekker stoer te maken en een zwarte drawstring voor de finishing touch.  Met dit stoere budget shirt erop, wordt het echt een heel eigenwijs setje.

Met de koudere dagen pakken we natuurlijk deze trui van Scotch R’belle er ook even bij. Samen met onze lievelingsriem van Bellerose Kids hebben we weer een heel eigen stijltje gecreëerd.

Vertel jij ons welk setje jouw favoriet is?

Jij maakt vast ook wel eens een Photo-to-go foto of niet? Mocht je nu een leuke foto hebben, zet je hem dan onder het Facebookbericht? We zijn zo benieuwd of eigenlijk ben ik zo benieuwd, want ik ben toch niet de enige he;)

Shoppen

  • Bij We Fashion shop je dit gave budget shirtje
  • Het shortje vind je bij Kixx Online
  • Het rokje van By-Bar shop je ook bij Kixx Online
  • De Scotch R’belle sweater shop je hier
  • De riem van Bellerose Kids vind je hier

Barbara

Photo to go

Photo to go

Photo to go

Photo to go

Photo to go

Photo to go

Photo to go

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply