Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Girls just wanna have Sun!

16 april 2018

LAVALAVA ZOMER 2018

Heb je de temperaturen voor de komende dagen al gezien?! YES!! Er staan ons een hoop mooie, warme dagen te wachten. Tijd voor een écht zomerse outfit dus. En hoe kan dat beter dan met de collectie van LavaLava?

LavaLava is echt voor de meiden die durven op te vallen en het liefst het hele jaar zomer hebben. De printjes en de felle kleuren springen eruit en maken het merk echt uniek. Deze zomer heb ik voor het eerst iets voor Aukje besteld van LavaLava. Alleen van het kijken op de website gaat de zon al schijnen. De collectie is behoorlijk uitgebreid met mooie tops, jurkjes, rokjes en shorts. Uiteindelijk kozen we voor jurkje ‘Qatar’. We vonden dit exemplaar met de vele, opvallende kleuren best een beetje gewaagd maar we werden er meteen zo vrolijk van! Toen we het ontvangen hadden we absoluut geen spijt van onze keuze. Wat is ie leuk!

Jurk Qatar is een kort model. De voorkant is opvallend en origineel door de print van een dromenvanger met veren in mooie blauwe en groene kleuren. De achterkant (racerback) is effen lichtblauw. Een leuk detail is de rits op de achterkant. Aukje vindt vooral de afwerking onderaan met de touwtjes helemaal leuk. Zeg nou zelf, hoe zomers wil je het hebben?!

Sneakers ‘Guusje’ in wit/roze van Koel4Kids matchen erg leuk bij dit jurkje. En wat zijn ze leuk. We zijn verliefd op de leuke afwerking zoals de ster en de gele details. Ze zijn soepel maar stevig en dragen heerlijk. Deze sneakers zijn een echte musthave, ze passen bijna overal leuk bij!

INFO:

  • Aukje is 126 cm lang en draagt het jurkje in maat 122/128. Het valt goed op maat.
  • LavaLava is verkrijgbaar vanaf maat 110 t/m 176. Erg leuk voor de grotere meiden dus!
  • LavaLava is het zusje van Lofff, Lovestation22 en Legends22

SHOPPEN:

Je koopt de hele collectie van LavaLava via hun eigen website: jurk

Kijk hier voor alle verkooppunten.

De schoenen shop je hier.

Volg je mij al via instagram? Op mijn account @Hanneke plaats is regelmatig nieuwe foto’s van mijn kinderen in de nieuwe collecties. Wil je mijn andere blogs lezen, kijk dan hier.

LavalavaLavalavaLavalavaLavalavaLavalavalavalavaLavalavaKoel4kidssponsored-post

 

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply