BABY GIVE-AWAY Hanneke

GIVE AWAY!! Een newborn set naar keuze!

28 april 2018

FLAMINGO’S, CONFETTI & PICKNICK

BABYFACE VOORJAAR/ZOMER 2018

Ook al ben ik zelf al een behoorlijke tijd uit de baby’s (mijn eigen newborns zijn inmiddels namelijk alweer 5, 8 en bijna 10), ik kan het nooit laten om even tussen de babykleertjes te snuffelen als ik in een kinderkledingwinkel ben. Het heeft gewoon een soort aantrekkingskracht op mij. Gelukkig worden er om mij heen nog genoeg baby’s geboren zodat ik af en toe nog eens een leuk setje uit mag kiezen om cadeau te doen. En ik zal je vertellen waar je altijd slaagt voor een mooie prijs: bij Babyface! En hoe leuk is het dat we nu 2 setjes mogen weggeven?!

BABYFACE

De Newborncollectie van Babyface is er dit jaar in 3 leveringen en inmiddels allemaal te verkrijgen. Elke levering heeft een eigen thema. Doordat de kleuren steeds terugkomen zijn alle items fantastisch met elkaar te combineren. Voor meisjes heb je bijvoorbeeld het thema ‘Born in Miami’ wat je absoluut terug ziet in de leuke printjes van flamingo’s of van feestelijke en kleurrijke confetti. De gebruikte kleuren in dit thema zijn donkergrijs, roze, offwhite en peach mêlee met gele accenten. Voor de jongens heb je bijvoorbeeld het thema ‘Picknick’. De leuke printjes en teksten hebben dus alles te maken met eten, drinken en gezelligheid. Qua kleur zie je hier vooral navy, offwhite, grijs mêlee en fris groen! Ook zijn er bijpassende mutjes, rompertjes en haarbandjes aan de collecties toegevoegd om de setjes echt helemaal af te kunnen maken.

Met de kleding van Babyface kun je rekenen op een goede kwaliteit. Ideaal dus om later door te geven aan een zusje/ broertje of bijvoorbeeld een neefje of nichtje! Er is gebruik gemaakt van zachte stoffen en de meerdere knoopjes zorgen ervoor dat je de kleding makkelijk aan kunt trekken bij je newborn. Ik heb verschillende setjes mogen zien en voelen voor de blog en geloof me… als er hier nog een baby zou komen dan zou ik het wel weten! Om te smelten zo mooi en zo lief!

FACTS:

  • De kleding van Babyface heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
  • De collectie is altijd heel uitgebreid en ook perfect om als kraamcadeau te geven
  • Babyface New Born is verkrijgbaar in de maten 50/56 tot en met 68
  • Naast een jongens- en meisjescollectie is er ook een unisex collectie, ideaal als je het geslacht van je kindje nog niet wilt weten maar wél al lekker wil shoppen!

GIVE AWAY:

Wij mogen een setje voor jongens én een setje voor meisjes weggeven! Leuk voor je kleintje of bijvoorbeeld om als kraamcadeau te geven. Wat moet je daarvoor doen:

  • Like de Facebookpagina van Shopaholiek
  • Like de Facebookpagina van Babyface
  • Reageer onder het bericht op Facebook of je een meisjesset of een jongensset wil. Tag je vrienden die deze prijs misschien ook wel willen winnen!
  • Delen is lief!

Deze actie loopt tot dinsdag 1 mei 22.30 uur. Woensdag 2 mei om 11.00 worden de winnaars bekend gemaakt!

De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Babyface.

SHOPPEN:

Wil je niet wachten en het liefst nu al de mooiste babykleertjes kopen? De hele Newborncollectie van Babyface kun je hier bekijken.

Voor stenen winkels kun je kijken in de hier. Shop je liever online, dan zie je hier waar dat allemaal kan!

Met dank aan Babyface, voor het kunnen gebruiken van een aantal van hun foto’s.

babyface1bBabyfacebabyfacebabyfaceBabyface

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply