Barbara KIDS FASHION OOTD

Twee keer een groene budget outfit om vakantie in te vieren

23 mei 2018
Twee keer een groene budget outfit

It’s not easy being green…  Of toch wel? Wij hebben twee keer een groene budget outfit om van te smullen. Nova en Zonne hebben totaal geen problemen om groen te zijn, want zoals je op de vakantiefoto’s kunt zien, zijn ze in opperbeste stemming!

Deze budget outfits van de meiden zijn namelijk zo groen als gras en allebei op hun eigen manier geweldig!

Nova haar budget jurkje valt direct in de smaak door de enorme “vleugels” zoals Nova het noemt, maar we bedoelen natuurlijk de volant op beide schouders! Prachtig loopt het door tot ver achter haar rug! Het wordt nog extra versterkt door de V-uitsnede op het rugpand. Hierdoor ziet Nova er super modisch en meisjesachtig uit. Wij zijn gek op dit soort modelletjes, waarbij het bovenlijfje strak is en het rokje zo mooi klokkend valt.

Zonne heeft een sportiever setje aan en is ook zo leuk geprijsd. Perfect voor dit drukke sportieve dametje. Het retro badstof shortje heeft natuurlijk helemaal de looks van dit moment. De witte biesjes, drawstring en geschulpt pijpjes staan lekker stoer. Het stofje is ook nog eens heerlijk zacht en soepel. Het shirt hoeft natuurlijk niet per se bij dit broekje, maar de palmboom is niet te weerstaan en deze is natuurlijk ook ‘groen’. Het fraaie aan dit shirtje zijn de pailletjes, Ze zitten er niet plat op. Nee, ze zijn er kriskras vlak of op z’n zij erin genaaid, waardoor ze een dieptewerking krijgen waar je u tegen zegt. Je denkt misschien dat het hierdoor prikt, maar dat is gelukkig niet zo. Zonne speelt er zelfs graag mee;)

Alles bij mekaar hebben we hier twee hele verschillende groene outfits met wat mij betreft de X-factor. Wat vind jij ervan?

Shoppen

Barbara 

Twee keer een groene budget outfit

Twee keer een groene budget outfit

Twee keer een groene budget outfit

Twee keer een groene budget outfit

Twee keer een groene budget outfit

Twee keer een groene budget outfit

Twee keer een groene budget outfit

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply