BOY EVENT OOTD

Thijs bezoekt de winter Efteling in Vingino, Retour en Braqeez

26 december 2015

DE WINTER EFTELING IS EEN WARME VERRASSING

Het Shopaholiek Kids team is naar de winter Efteling geweest, dat is je inmiddels vast wel duidelijk. De reviews en outfit of the day blogs komen de laatste weken voorbij in een sfeervol Efteling jasje. Thijs, Linde, Tonny en ik zijn echte Efteling fans, maar de winter Efteling hadden we nog nooit bezocht. Ik was heel benieuwd hoe de Efteling zou zijn in de winter. De Efteling is echt een prachtig verzorgd park, dat tot in de kleinste details is uitgewerkt. Dus mijn verwachtingen van een winterse Efteling waren hoog. En toch wist de Efteling mij te verrassen, zo mooi hadden ze het park omgetoverd in een winterse sfeer.

De sprookjesachtige gebouwen in de Efteling waren opgesierd met nep sneeuw. Op alle pleintjes waren grote vuren en muzikanten die voor een geweldige sfeer zorgden. Ook stonden er veel kerstbomen, cadeautjes eronder en natuurlijk ook een prachtige laag witte sneeuw op de takken. Holle Bolle Gijs had een sjaal om en de adelaar van, de achtbaan in het donker, Vogel Rok had een kerstmuts op. Ook was er een grote overdekte ijsbaan en sneeuwglijbaan. Het werd natuurlijk vroeg donker en daardoor konden we extra goed genieten van het sfeervol verlichte park.

Thijs zijn outfit of the day hebben we op de foto gezet met als achtergrond de besneeuwde kerstbomen. Zeker nu het zo’n warme winter is, is het heerlijk om je een dag onder te kunnen dompelen in een echte winterse sfeer. Thijs draagt een hele fijne sweater van Vingino. Daaronder een houthakkers blouse van Vingino met een vintage look. Thijs is best een koukleum en dan werken laagjes zo’n hele dag buiten erg goed. Verder draagt hij zijn favoriete broek van deze winter. Een skinny fit jogdenim van Retour. Heerlijke stoere stappers van Braqeez eronder en Thijs is klaar voor alle achtbanen. Want dat is waar hij het meest van geniet in de Efteling.

Informatie:

Efteling

Jog jeans Retour

Vingino sweater

Vingino blouse

Braqeez schoenen


Braqeez schoenenVingino sweater Winter Efteling jog jeans RetourVingino sweaterWinter EftelingVingino sweater

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply