Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Back to school in een geweldige, nieuwe outfit!

3 september 2018

FOR DUDES ONLY

Gisteren zijn dan ook in het noorden van het land de scholen weer begonnen. Overal zit de zomervakantie er nu echt op. Wij horen bij het zuiden en hier is de derde schoolweek al ingegaan. Ze hadden er weer zin in! Ik vind het altijd leuk om de kinderen op hun eerste schooldag in een mooie outfit te ‘hijsen’. En met de herfst in zicht is deze outfit van Blue Rebel écht te gaaf om niet te delen!

Blue Rebel heeft verschillende collecties. Aan het begin van de zomer lieten we jullie al eens een gave jeans zien uit de Red Label collectie, wat het hele jaar door verkrijgbaar is. Dit keer laat Mats jullie een mooie set zien uit de nieuwe winter- en SPOT ON collectie. De SPOT ON collectie bestaat uit een aantal stoere items die de outfit van je zoon of dochter helemaal af maken.

Jeans:

Mats draagt de ‘Blue Rebel Minor’ skinny fit jeans in de kleur zwart. Hij heeft deze zelf uitgekozen (wat is dat toch met tieners en zwart?) en is er heel blij mee. Niet alleen vanwege het stoere uiterlijk van de broek maar vooral vanwege het draagcomfort. Deze spijkerbroek heeft de looks van een stoere jeans, maar is door de gebreide stof zo comfortabel als een joggingbroek! De broek sluit bovenin perfect aan. Iets wat met mijn smalle kinderen écht niet bij elk merk het geval is. Deze winter is hij er in maar liefst zeven verschillende kleuren en wassingen! Ga jij voor zwart, metal grijs of misschien hunter groen?

Naast de comfy denim zijn er nog twee speciale jeanskwaliteiten:

  • regular denim: gemaakt van hoge kwaliteiten zoals zachte twill.
  • Active denim: deze spijkerbroek reageert actief op al je bewegingen door de ongekende stretch. De sterke kwaliteit zorgt ervoor dat de jeans wel tegen een stootje kan.

Sweater:

Op de jeans draagt Mats sweater ‘crew neck’ uit de SPOT ON collectie. Deze trui valt door zijn prachtige, gele kleur meteen lekker op. De sweater heeft een mooie washing en een artwork print op de voorkant. De boorden zijn van ribstof. De trui is heerlijk zacht en soepel. Voor wie iets minder op wil vallen is deze trui er ook nog in een prachtige kleur blauw en grijs.

FACTS:

  • Mats is 149 cm en draagt de jeans in maat 146. Het valt goed op maat. Hij kan er nog best een stukje in groeien!
  • De sweater draagt Mats in maat 146/152 en valt ook goed op maat.
  • De jeans is verkrijgbaar vanaf maat 134 en de sweater vanaf maat 122/128.

SHOPPEN:

Online: jeanssweater

Bekijk de gehele wintercollectie hier.

Kijk voor alle verkooppunten bij jou in de buurt in de storelocator op de officiele website van Blue Rebel.

Volg je mij al via instagram? Op mijn account @mama_mause plaats is regelmatig nieuwe foto’s van mijn kinderen in de nieuwe collecties. Wil je mijn andere blogs lezen, kijk dan hier.

blue rebelblue rebelblue rebelblue rebelblue rebelblue rebelblue rebelsponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply