Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS SCHOENEN

Stoere schoenen en een budget outfit!

1 oktober 2018

BRAQEEZ NAJAAR 2018

De herfst is aangebroken en het lijkt erop dat de zomerkleding nu toch echt wel opgeborgen kan gaan worden. Niet erg… dat betekent namelijk dat alle najaarsetjes gedragen kunnen gaan worden! En natuurlijk horen daar ook een paar warmere schoenen bij. Sepp laat jullie vanavond zijn favoriete paar van Braqeez zien. Bovendien kocht ik laatst een aantal stoere budget items voor de jongens.

Wij zijn enorm fan van Braqeez. Als moeder van 2 jongens en 1 meisje, waarvan er altijd wel eentje in een groeispurt zit, is het best een kostenpost die schoenen. Als je denkt dat ze nu wel voorzien zijn, roept een van de drie wel weer dat de schoenen te krap worden. Herkenbaar? Het fijne aan Braqeez is dan dat de schoenen een prima prijs/ kwaliteitverhouding hebben. Ze zijn stevig, makkelijk zelf aan te trekken en mijn kinderen lopen er heel graag op. Daarnaast is de collectie altijd behoorlijk uitgebreid en weten ze precies wat jongens en meisjes willen dragen!

Voor Sepp kozen we voor een paar trendy sneakers, namelijk Dylan Day’ in de kleuren grijs met blauw. De hogere schoen is gemaakt van echt leer wat zorgt voor een stevige, en toch soepele pasvorm. Aan de zijkant zit een ritssluiting wat ervoor zorgt dat ze makkelijk aan en uit gaan. Ideaal als je zoon nog geen veters kan strikken. De witte ster op de zijkant en de fel oranje details maken deze sneakers uniek en heel stoer!

De outfit van Sepp past hartstikke goed bij zijn nieuwe schoenen en is nog best budget ook! De jeans en longsleeve kosten samen nog geen €25,- Altijd fijn als je zoon zo snel groeit. Het is er ook in grotere maten dus Mats en Sepp konden samen leuk matchen. De actie loopt tot eind deze week dus wees er snel bij!

FACTS:

  • Sepp draagt maat 32. De schoenen vallen goed op maat tot iets ruimer.
  • Deze sneakers zijn verkrijgbaar in maat 26 t/m 35.
  • Braqeez kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en een uitstekende pasvorm, altijd vertaald naar de laatste trends

SHOPPEN:

Je shopt deze sneakers en alle andere schoenen uit de nieuwe collectie van Braqeez hier.

Kleding: shirtjeans

braqeezbraqeezbraqeezbraqeezbraqeezbraqeezbraqeez

braqeez

Kijk ze eens leuk matchen in hun budget outfits!

sponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply