Hanneke SCHOENEN

Superstoere schoenen voor een heel betaalbare prijs!

4 december 2018

BRITISH KNIGHTS WINTER ’18/’19

Het is een dure maand, december. De Sint gaat na morgen dan wel weer terug naar Spanje, daarna zitten we meteen vol in de kerst! Doen jullie aan beide feesten? Hier vieren we vooral Sinterklaas maar met 3 kinderen geef je uiteindelijk toch wel weer een hoop geld uit. Hoe fijn is het dan als je weet waar je voordelig kunt slagen voor een paar stoere schoenen? Vanavond laten Sepp en Aukje jullie hun nieuwe schoenen zien en in deze blog lees je er alles over!

De sneakers van Sepp en Aukje komen uit de serie ‘Roco’. De sneakers van BK Footwear herken je meteen omdat het model elk seizoen terugkeert. Toch is het ontwerp telkens weer anders en vernieuwend. De sneakers van Aukje vallen lekker op door de mooie, glanzende, navy kleur. De soepele, rubberzool zorgen ervoor dat ze comfortabel zitten en ze staan bij zoveel kledingsetjes, dus wij vinden ze ideaal!

Die van Sepp vind ik dus echt zo gaaf en eens helemaal wat anders! Het bordeaux en navy matcht enorm goed bij elkaar en de print valt lekker op. Sepp koos deze overigens zelf ook meteen en hij draagt ze ook echt iedere dag. Ideaal zijn de elastische veters en de klittebandsluiting want hierdoor kan hij ze makkelijk zelf aan- en uittrekken. De schoenen vallen goed op maat tot iets ruimer.

ROCO

‘Roco is een sportieve everyday sneaker gemaakt van verschillende materialen met trendy patronen en kleuren. De rubberen zool zorgt voor extra grip, superieure schokdemping en geweldig comfort. Verander je look compleet wanneer je wilt met het extra paar veters en de unieke kraag door deze omhoog of omlaag te vouwen. Daardoor kan Roco goed gedragen worden onder verschillende stijlen!’

De collectie van BK Footwear is dit seizoen enorm uitgebreid en daardoor is er voor iedereen wel iets leuks te vinden. De prijs/ kwaliteit verhouding is heel goed vinden wij. En er is nu nog SALE ook!

Je kunt alle modellen kopen via de officiele website van BK Footwear, ook voor jezelf trouwens!

schoenenschoenenschoenenschoenenschoenenschoenenschoenenschoenensponsored-post

 

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply