Angelique SPEELGOED

Hairgoals. De nieuwe L.O.L. surprise!

8 februari 2019

Het is tijd voor een grote onthulling, want L.O.L. Surprise! heeft een fantastische make-over gehad! De poppetjes uit de #Hairgoals Makeover serie hebben namelijk ECHT HAAR! Eva heeft er eentje gekregen om aan jullie te laten zien en je snapt dat ze dat heel graag doet, want L.O.L. is nog steeds favoriet speelgoed hier.

Wil je meer lezen over L.O.L.? Check dan onze link Speelgoed eens, daar vind je de laatste trends op het gebied van speelgoed.

Ik ga vanaf nu quotes van Eva plaatsen en ik beloof jullie dat ik dit letterlijk zal opschrijven. Je weet wat ze zeggen: kleine kinderen spreken altijd de waarheid. Op instastories zie je de unwrapping.

Eva: ” L.O.L. surprise vind ik altijd leuk om te krijgen. Dat zijn mijn lievelings, ik zou dit wel altijd voor mijn verjaardag willen. Deze met haar wilde ik al heel lang, want ik had het al bij Meisjes Djamila gezien” (-ter info: dit is een favoriete vlogger van Eva).

12 fantastische stijlen
Ben jij ook zo dol op verrassingen? Dan zul je versteld staan van de L.O.L. Surprise #Hairgoals serie! Van nieuwe verrassingen, tot nieuwe looks tot compleet nieuwe manieren om uit te pakken, de Hairgoals serie draait helemaal om transformatie. De L.O.L. Surprise!  #Hairgoals poppen hebben écht haar en zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien. Er zijn ook twee rare edition poppen met ‘molded hair’ en zeldzame glitters. Knotjes, staartjes, kort of lang – ontdek alle 12 fantastische stijlen! Klaar voor nog een ontdekking? Geef jouw L.O.L. Surprise! pop een flesje of stop haar in bad voor een spannende waterverrassing, inclusief kleurverandering.

15 Verrassingen
De L.O.L Surprise #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus, die maar liefst 15 verrassingen bevat! Van krulspelden tot fashionable outfits en van toverspiegel tot stijlvolle schoenen – met de L.O.L. Surprise #Hairgoals kun je eindeloos mixen en matchen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de haarlakbus ook nog eens transformeren tot salonstoel, display, poppenstandaard of een handtas waarin je jouw favoriete #Hairgoals poppetjes overal mee naartoe neemt. Verzamel alle 12 figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise! #Hairgoals.

Je shopt deze L.O.L. Surprise hairgoals o.a. hier voor 16,99 euro. Leuk als kadotip!

 

img_4438

153b5333-971f-4621-9f8e-0586b7b9407f-10037-000008c6384b450d_file

Sponsored post

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply