Angelique SPEELGOED

Baby Alive Plas & Dans Baby

29 oktober 2018

Eva is een echte poppenmoeder, ik struikel dan ook over alle attributen die bij een poppenmoeder horen, maar dat geeft niets, want ik word er namelijk echt blij van als ik haar zo zie keuvelen met haar poppen. Een heel badritueel, en zelfs een boekje lezen voor het slapen gaan wordt niet overgeslagen. Het is net alsof ik mezelf zie als ik met Eva bezig ben. Ze kopieert me gewoon 🙂

Baby Alive hadden Kris en ik al gespot tijdens het HASBRO-event.Kris heeft als hulppiet gespeeld en de pop uitgeprobeerd voor zijn zus. Niet normaal zo leuk, dus die heb ik gelijk ingeslagen voor Sinterklaas voor Eva. Wel een ietwat andere want de Baby Alive levensechte baby is wel een tikkie duurder, al is deze wel echt de topper onder de poppen hoor! Toch hebben wij gekozen voor de Baby Alive Plas & Dans baby. Zij ligt hier al in huis, en ik zou jullie het liefst nu al laten zien hoe cute deze pop is, maar jullie moeten het even doen met het filmpje wat we tijden het HASBRO-event hebben gemaakt. Je hebt ook de snoep en snack Baby Alive en bij alle poppen kun je dan ook nog eens kiezen of je voor een donkere, brunette of blonde pop gaat.

Baby ALive Plas & Dans Baby is overigens genomineerd voor speelgoed van het jaar 2018!

 

Deze blonde Baby Alive Plas & Dans Baby moet op het potje! Ze draagt al grote mensenbroekjes en ze moet dus wel op tijd zijn!

Laat je pop water drinken met de drinkfles zodra ze dorst heeft. Daarna is het tijd om op het potje te gaan. Houd haar handjes vast en ze doet het potjesdansje. Daarbij zingt ze en ze zegt “pipi!”. Zet haar daarna op het potje om te plassen. Daarna moet ze natuurlijk wel even haar handjes wassen. Goed gedaan! Nu mag ze een sticker op haar kaart plakken. Kijk eens hoe trots ze is!
Je kunt je pop bewegen, haar aankleden, luisteren naar haar gebrabbel en haar haren kammen met de meegeleverde kam. Kleintjes zullen deze vrolijke pop geweldig vinden!

Inhoud:

  • Pop
  • Flesje
  • Potje
  • Kam
  • Stickervel
  • Stickerkaart
  • Zeeppomp
  • Broekje

Je shopt de Baby Alive Plas en Dans baby o.a. hier. Wil je toch liever de Baby Alive Levensechte Baby: die vind je hier. Let op: er is een vreselijke run op deze baby dus mocht je hem willen zou ik hem z.s.m. kopen want ik ben bang dat hij rond de feestdagen overal uitverkocht is.

Wil je meer speelgoedtips zien voor de feestdagen? Klik dan even op het kopje Speelgoed op Shopaholiek of check ons Youtube kanaal, daar vind je een aantal toffe tips voor Sinterklaas.

baby alive

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply