Angelique SPEELGOED

Kerstkado’s van 10 tot 180 euro – Meisjes

12 december 2018

Wij zetten de allerleukste kerstkadootjes voor meisjes op een rijtje. Grote kans dat je dochter één van deze items op haar verlanglijstje heeft staan. Ook voor de jongens hebben we één en ander op een rijtje gezet. Dit blog – kerstkado’s jongens –  kun je hier teruglezen.

Let wel: de kado’s hieronder zullen niet altijd voor iedereen in het budget passen. Daar zijn we ons terdege van bewust! Feit blijft dat kerstkadootjes niet het feest zelf maken, maar dat de gezelligheid met elkaar tot een feestje moeten maken. Wij laten jullie in dit blog zien wat de nieuwste trends op het gebied van speelgoed zijn.

Hatchibabies

Superleuk speelgoed! Goed voor uren speelplezier. Alleen al het cracken van het ei is een heel feest. Erg populair bij meisjes op dit moment. Je shopt de Hatchibabie o.a. hier. voor rond de 60 euro.

Check hier de vlog over HatchiBabies of bekijk op de instastories van Shopaholiek hoe Eva haar Hatchibaby crackt en… of het een jongens of een meisje is geworden.

 

 

LOL Surprise Biggie Pets.

Ook zo’n kadootjes wat bij heel veel meisjes op hun verlanglijstje staat. Mede door alle verrassingen die in de LOL zitten is dit product zo populair.

Je shopt de LOL Suprise Biggie Pets o.a. hier voor ongeveer 45 euro.

Check hier de video:

 

Poopsie Slime Surprise Unicorn

Nog zo eentje die jouw dochter waarschijnlijk heeeeeeel graag wil hebben. Logisch: want slijm en poep is natuurlijk een fantastische combi 🙂

Je shopt de Poopsie Slime Surprise Unicorn o.a. hier. De prijs ligt rond de 60 euro.

Hier zie je de video:

 

BABY born® Sister Styling Head Fairy 

Make-up, stylen, kapsels creëren… De volgende generatie stylistes en make-upkunstenaars vindt dit geweldig. Met de BABY born® Sister Styling Head Fairy kun je geweldige kapsels en schitterende make-up creëren. Je kunt het mooie gezicht steeds weer een nieuwe look geven met een make-uppalet in trendy, frisse kleuren. Van elegant tot grappig of zelfs knettergek, met het lange haar kun je elke stijl kiezen die je maar wilt. Er zijn zelfs schattige haarsieraden om de unieke kapsels extra mee te versieren. De borstel glijdt soepel door het zijdezachte haar, zodat je het kunt vlechten of er glitteraccessoires in kunt doen. Omdat dit haar zo robuust is, kun je steeds opnieuw nieuwe kapsels creëren.

Je shopt deze musthave o.a. hier voor 45 euro.

9200000092419136

FurReal Friends: Showbizzpapegaai Rock a Too 

Deze nieuwste aanwinst in de FurReal Family is echt  te gek. De papegaai is prachtig en doet geweldige dingen, van dansen, napraten ten kletst de oren van je kop.

Durf het bijna niet te zeggen: OokRock a Too is niet goedkoop en kost rond de 89 euro. Maar…. ik moet eerlijk zeggen, hij is wel echt heel erg tof en mijn kinderen spelen er erg graag mee. Ze pakken hem iedere keer weer.

img_2171

 

Kidi SuperStar Lightshow Party – Bluetooth speaker.

Martin Garrix, Armin van Buuren en Hardwell kunnen wel inpakken. Voor het mooiste feestje hoeven party-animals van 6 tot 12 jaar niet naar Ibiza, ze bouwen het gewoon thuis! De Kidi Lightshow Party biedt ze alle equipment die ze nodig hebben en gaat wel even een paar stappen verder dan de oude discobol. De Kidi Lightshow Party is een draagbare 9-in-1 Bluetooth speaker. Makkelijk van locatie naar locatie te vervoeren, de feestmaker is voorzien van een handvat. Maar de échte verrassing is vele malen indrukwekkender!  Een echte hit voor mijn dochter van 7. Het is constant disco in haar kamer 😉

Je shopt hem o.a. hier voor 28 euro. Of check onze instastories via Shopaholiek.

 

Party Pop Teens

Helemaal leuk als je een feestje hebt of om kado te geven. Bij het “poppen” vliegt er confetti in de lucht in binnen in de Party Pop vind je poppetjes die je kunt gaan sparen.

Je shopt de Party Pop Teens o.a.hier kopen vanaf 10 euro.

Klik op deze link om de stories op Instagram te bekijken of klik op de foto.

party pop teens

 

Baby Alive, Plas en Dans Baby.

Interacties speelgoed is leuk. Deze baby is leuk. Plassen is leuk en dansen is leuk. M.a.w. zoek je een leuke pop voor je dochter, zoek dan niet verder: dit jouw pop. Verkrijgbaar is verschillende huids- en haarkleuren. Zodat ieder kind zijn eigen kleine baby heeft waar ze zich mee kunnen identificeren. Hoe leuk!

Je kunt de gehele blog hier bekijken via deze link. Of check het filmpje via ons YouTube Kanaal.

De pop kun je o.a. hier kopen. Baby Alive kost rond de 50 euro.

 

LOL Surprise: Bigger Surprise

Geen kattepis (90 euro) dit speeltje, maar waarschijnlijk wel eentje waar de kerstman punten mee gaat scoren.

Verrassing na verrassing met deze L.O.L. Bigger Surprise speelset! Pak de vier lagen uit en ontdek zeker zestig verschillende verrassingen, allemaal in Eye Spy-thema. De speelset, die geleverd wordt in een leuk bijhorend koffertje, bestaat tevens uit vele accessoires zoals één Surprise Doll, Pet en Lil Sister.

De video volgt nog, want deze LOL Bigger Surprise verdiend wel een eigen vlog.

Mocht je niet kunnen wachten: je shopt hem hier

lol bigger pets

 

Num Noms Snackables Silly Shakes maker

Je verveelt je geen moment meer als je deze Num Noms Snackables Silly Shakes Maker speelset in je bezit hebt. De set bevat de schattigste ‘hapjes’ en maakt ‘spelen met eten’ erg leuk! Zo kun je met de Silly Shakes Maker Silly Shakes slijm maken en serveren. Hierbij kun je kiezen uit verschillende ‘smaken’ en toppings. Heb je een keuze kunnen maken? Stop dan alles in de mixer en bewaar het eindproduct in de schattige kleine Silly Shakes bekertjes. Om nog meer speelplezier te hebben, kun je de smaken mixen en matchen om grappige creaties te maken. Het is ook mogelijk om het slijm van je Silly Shakes collectie te gebruiken voor nog meer plezier.

Je shopt deze Num Nom o.a.hier. Die favoriet voor slimfans kost rond de 45 euro.

num noms

BABY born® Little Sister Mermaid

Heb je wel eens van de zeemeerminnenslag gehoord? Dat is een zwemstijl waarin je door het water beweegt in een kostuum met een zeemeerminnenstaart. Klinkt lastig…  BABYborn® Little Sister Mermaid laat ons zien hoe dat moet. Wanneer de pop van 47 cm in contact komt met water, beweegt de zeemeerminnenstaart en glijdt ze elegant door het bad of zwembad (batterijen vereist). Haar paars met turquoise vissenstaart is rijkelijk versierd. Daarbij heeft ze een bijpassend topje met halterlijn aan, gemaakt van schelpen en zeesterren. Dit prachtige zeewezen heeft lang blond haar met paarse strengen voor nog meer stijlvol plezier. Je kunt het stylen met de meegeleverde kam. De pareltiara vormt een mooie aanvulling op elk knap kapsel.

Je shop de Baby Born Mermaid hier voor 40 euro.

baby born

 

Headerpic; Shutterstock

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply