Angelique WONEN

Lekker slapen met een pandadekbed van Snurk

11 mei 2020

De roze fase hebben we nog niet afgesloten of de volgende komt er al aan. Mevrouw – bijna 9 – wil dit keer een pandakamer. Ze wordt groot en ik snap het.

Nou is het wel zo dat wij erg van het wit zijn, dus de basis in ons huis en ook in onze slaapkamers is gewoon licht. Met wat kleine aanpassingen en accessoires hebben we er zo een pandakamer van gemaakt. Al het roze spul eruit en dan ziet alles er alweer anders uit. Met een beetje weemoed nemen we dan toch een beetje afscheid van een fase, maar goed… alles wordt op deze leeftijd ook weer makkelijker dus we zien het voordeel er maar van in.

De laatste twee jaar gaan er sowieso altijd twee panda’s mee naar bed want het zijn haar lievelingsdieren.  Echt al een tijdje trouwens dus we hebben besloten er maar een beetje in mee te gaan dan. We hebben wat kleine panda-accessoires gekocht en voor de rest bleef eigenlijk alles hetzelfde. Het enige waar ik nog naar op zoek was was een leuk dekbed. En je raadt het vast al: die heb ik gevonden. Alweer ben ik geslaagd bij Snurk. Ze hebben zowaar in hun nieuwe collectie een dekbed met een slapende panda! Nou, die zat dus direct in mijn mandje, dat snap je. Snurk heeft echt serieus het allerleukste beddengoed voor zowel kids als voor volwassenen.  Zelf heb ik gelijk een palmbomendekbed gescoord, ook zo’n leukerd. Die ligt nu te pronken op mijn eigen bed.

Zoals eerder genoemd ben ik erg van het wit maar ik snap dat een kind daar niet perse heel blij van gaat worden. Het dekbed van Snurk met de slapende panda erop is qua basis ook wit, dus een perfecte compromis dacht ik zo. Is de slapende panda niet leuk? Houdt jouw dochter toevallig van een ander dier? Geen probleem, ze hebben ze ook met een slapende kat en hond. Is jouw kind nog liever een prinses of ridder? Kan allemaal, want ook dat heeft Snurk in de collectie. En dan kun je ook nog kiezen voor flanel (een echte aanrader: check dit blog) of biologisch katoen. Je krijgt spontaan zin in een lekker dutje :).

Nou hoop ik natuurlijk ook dat ze wat langer doorslaapt in de ochtend, zeker in het weekend!

Wil je ook zo’n leuk dekbed voor je zoon of dochter? Check dan de website van Snurk Beddengoed.

Lazy-Panda-Snurk-srgb-7469_600x600@2x img_0192 img_0193

 

Foto kamer met panddekbed is van Snurk

 

Facebook Comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Laten we het gezellig maken in bed - ShopaholiekMama 11 mei 2020 at 09:40

    […] Op Shopaholiek Kids hebben wij al eerder gewerkt met SNURK beddengoed (zie dit blog met de slapende panda van Snurk) en die hebben sowieso voor kinderen de allerleukste dekbedovertrekken,, maar ook voor volwassenen […]

  • Leave a Reply