Angelique KIDS FASHION

Het ideale zomerjurkje! Dress bij Mila

5 juni 2019

Laat de zomer maar komen. En geloof me: ik weet wat zomers weer is. Na ons Dubai avontuur durf ik wel te zeggen wat warm weer is :). En om dan gelijk een bruggetje te maken naar kinderkleding: we hebben het perfecte zomerjurkje gevonden. Met warm weer wil je helemaal niet teveel poespas aan je kleding. Dan wil je hoppa een jurkje aantrekken en als je naar het strand gaat moet dat makkelijk aan kunnen en hoe handig is het als je dan ter plekke makkelijk je bikinibroekje of badpak kunt verwisselen zonder dat je gelijk in je blootje staat. Dit jurkje is een aanrader en serieus een topper. Daar heb je geen hele collectie omheen nodig. Wat wel leuk is is zo’n jurkje in meerdere printjes. Dat snappen ze bij Dress bij Mila als geen ander!

De missie van het nieuwe Nederlandse kledingmerk Dress by Mila is helder en duidelijk: de jurk maken waar elk meisje blij van wordt.

Bij Dress by Mila draait het slechts om 1 jurk voor meisjes van 4 – 14 jaar. Maar wel een jurk waar goed over is nagedacht. Want bij Dress by Mila weten ze dat voor de meeste meisjes een jurk niet alleen mooi moet zijn maar vooral ook lekker moet zitten. Dress by Mila wilde daarom een jurk die geweldig staat bij elk meisje, ongeacht haar lichaamsbouw. De jurk past altijd dankzij de geplooide hals met verstelbaar koord. De comfortabele pasvorm staat bovendien garant voor lang draagplezier. Iets langer draag je hem met een riempje als het jurkje wat ruim is, wordt hij wat korter? Draag hem dan als tuniekje.

Voor de eerste collectie jurkjes is gekozen voor drie prints in zacht katoen. In de volgende collecties zullen de jurkjes ook in andere stoffen verkrijgbaar zijn. De jurkjes van Dress by Mila worden in beperkte oplage in een atelier in Amsterdam gemaakt.

Deze jurk is nu online verkrijgbaar via de website van Dress by Mila die deze week werd gelanceerd.

Mijn eerste keus was eerlijk gezegd de Cheetah  – natuurlijk -. Maar uiteindelijk hebben we toch gekozen voor het jurkje in de stof African Diamond. De kleuren en het printje staan Eva verrassend mooi dus ik durf wel te zeggen dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Als ik nu nog in Dubai had gewoon had ik zeker weten alle drie de prints besteld want daar draag je deze jurkjes echt iedere dag, 12 maanden per jaar. Sandaal of slipper erbij en klaar! Meer heb je niet nodig! De katoenen stof is zacht, valt mooi en het zit fantastisch.  Geloof mij: het ideale zomerjurkje. Zeker als je deze zomer nog op vakantie gaat mag dit jurkje niet in je koffer ontbreken. Dit seizoen is het jurkje in drie prints verkrijgbaar.  Bij de volgende collectie zullen er meer prints komen. Ik ben benieuwd. Ik ben echt fan van dit model jurkje!

Let op: deze jurkjes worden maar in beperkte oplage gemaakt! Dus op = op. Je shopt het jurkje hier.

img_0274 img_0289img_0267img_9831 img_0283 img_9832img_0248

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply