Angelique BABY

WE ARE PREGNANT EVENT

29 november 2017

Met mijn lieve vriendin bezocht ik de eerste editie van een hele, leuke, moderne en frisse nieuwe babybeurs in Utrecht in het Werkspoorkathedraal, mede georganiseerd door hoofdpartner Prénatal. Het was echt een feest. Prachtige locatie, stoere ingerichte hal en ruim opgezet. Het is een event voor alle toekomstige mama’s en papa’s en natuurlijk ook voor als je al bevallen bent, dan kan je je zeker ook laten inspireren en informeren. De beurs was een groot succes en volgend jaar staat al weer gepland; november 2018, echt heen gaan! Het is echt zo iets van deze tijd met heel veel leuke, hippe stands en styling van webshops, mamabloggers die je zowel op facebook als op Instagram kan volgen. Erg leuk om ze persoonlijk gesproken en ontmoet te hebben. Het is iets heel anders dan de Negen Maanden beurs die ik echt heel druk vind. Zeker als je hoogzwanger bent wil je graag rustig kunnen rondkijken en heb je letterlijk en figuurlijk de ruimte nodig, en dat had je hier absoluut.

Echt een super sfeer, lekker eten en de allerleukste, hipste babyspullen zijn er te vinden en vele stands hebben leuke artikelen voor betaalbare prijzen. Er worden masterclasses, workshops en optredens gegeven in de Prénatal Living. Dit is de ontmoetingsplek op het evenement waar je bloggers en vloggers kunt ontmoeten. Deze heb ik alleen niet gevolgd omdat ik 36 weken zwanger ben en ik liever alle stands met babyspullen wilde bekijken, materialen wilde voelen en lekker wilde snuffelen voor onze kleine.

We begonnen in de gezellige Fotobus, een omgebouwde caravan die als fotostudio was ingericht en waar een photobooth in stond waar je alleen of samen de leukste en grappigste foto’s kon laten maken. Wat hebben we gelachen en werden we warm ontvangen door de eigenaresse Lea Groeliker van leagroeliker Zij heeft ook een eigen studio waar je een shoot kan boeken voor newborn-, familie- of zwangerschapsshoots.

Daarna hebben we een heerlijk kopje koffie en thee gedronken bij de Koffiekever, alhoewel ik eigenlijk geen geduld had om hete thee te leuten, want ik wilde al die mooie stands bekijken. De DJ zorgde voor een gezellige sfeer en ritmisch werden we gedreven naar de hippe stands, waaronder die van Prénatal. Bij Noppies kreeg ik een sleutel die misschien past op een kist vol cadeaus, te vinden aan de Mauritsweg in Rotterdam.

Verder waren er nog stands van o.a. Bugaboo met prachtige kinderwagens, dekentjes en voetenzakken, Baby’s Only & Koeka, Zwitsal met luiers, KIK * Kid met baby, kinder- en dameskleding uit Amsterdam, verschillende stands met geboortekaartjes. Bij Sibble heb ik een prachtige voetenzak voor de MaxiCosi/kinderwagen gekocht.

Bij Jollein ging ik weg met een geweldige Nijlpaard knuffel voor de kleine. Wat een leuke meiden ook allemaal. Deze website van jollein raad ik je echt aan om te bekijken. Ook hier vind je dekentjes, slaapzakken, boxkleden, accessoires zoals opbergmanden en knuffels, verzorgingstassen. Echte mom musthaves!

Bij PSikhouvanjou heb ik een leuke poster voor mijn andere zoontje gescoord.

Dan had je nog KipKep, een hip merk met trendy producten voor de verzorging van je baby. Eigentijds, anders, handig en mooi! Warmtekruikjes, speendoekjes, spuugdoekjes, verschoonmatjes, borstvoedingsdoeken. En zo hadden ze nog veel meer in hippe prints. De blijf-sokjes van KipKep, die heb ik nu ook met alle plezier in de kast heb liggen, zijn een geweldige uitkomst! Nieuwsgierig? Kijk zelf ook even op kipkep. Ze zitten in Eindhoven.

Luxe fashion mode voor de mommy to be vind je bij Tissu Blanc, ontwerpen die gedurende de hele zwangerschap en de periode na de bevalling te dragen zijn. Zowel zakelijk, privé, casual en sjiek. De ontwerpen voelen comfortabel en puur aan tissublanc.

Waar ik ook heel blij van werd was bij de stand van Carry On ByKay (bykay.com) Ik werd daar zo leuk geholpen en heb een prachtige stretch draagdoek meegenomen. Ze hebben vele kleuren en soorten die je echt zelf moet bekijken. Ik heb een mooie rode gevonden. Je kreeg een leuke katoenen draagtas erbij met de tekst BE A REBEL (deze tekst past wel bij mij😉).

Al met al vind ik dat we de halve dag goed hebben besteed en hebben we alles gezien. Langer hield ik het echt niet vol hoor, constant harde buiken. Mijn verlanglijstje is zeer lang omdat we natuurlijk helemaal weer opnieuw moeten beginnen met spullen voor de baby. Gelukkig ben ik super geslaagd en met (te veel) tassen vol met mooie kwaliteitsartikelen weer vertrokken na een zeer gezellige ochtend. Zo fijn dat mijn vriendin wilde rijden en met me mee wilde gaan.

En weet je wat ook echt grappig was, ik had meegedaan aan een winaktie bij DEMICO KIDS voor een heel groot knuffel konijn. Laat ik die nu gewonnen hebben 😊 Ik heb daar ook nog heel wat leuke hebbedingetjes zien staan om op mijn verlanglijstje te zetten. demicokids.com daar wordt elk kindje blij van!

IMG_4760

IMG_4498

IMG_4598

IMG_4602

 

 

 

Liefs,

Miranda

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply