Barbara KIDS FASHION MUSTHAVE REVIEWS

De zomercollectie van Room Seven is voor je kleine grote artiest

15 maart 2019
De zomercollectie van Room Seven

De zomercollectie van Room Seven staat in het teken van 19de eeuwse kunstenaars, zoals Matisse, Picasso en Gauguin. Deze inspiratiebron heeft geleid tot prachtige kleurrijke prints. Hoe heerlijk is het om je kind creatief bezig te zien zijn. Tekenen, schilderen, knippen, noem het maar op. Dit gegeven komt allemaal terug in de prints van deze collectie.

Zo ook in het beeldige jurkje van Nova. Dit felle kleur rood trok Nova’s aandacht direct. Het printje is dus ook heel tof bedacht. Het lijkt net op geknipte stukjes rood papier. Dit meisjesachtige zomerse modelletje is een op en top zomerjurkje. Het zwiert en zit comfortabel. De details mogen er ook wezen; zoals de knoopjes van boven naar beneden en natuurlijk de bandjes over de schouders met ruffles aan de zijkant.

Nova wil dit aan doen met haar verjaardag eind april en geef haar eens ongelijk. Wat een pracht exemplaar is dit zomerjurkje.

COLLECTIE

In deze collectie zie je veel expressionistische patronen en kleuren. Elk item is een kunstwerkje op zich. Zoals je wellicht weet heeft elke schilder een muze. Daar heeft Room Seven ook aan gedacht en toegevoegd aan deze collectie. Toffe glitterjurken, blouses en rokjes in sprankelende kleuren zijn de status muze meer dan waard!

FACTS

  • Nova is 113 cm. groot en draagt dit jurkje in maat 116. Het jurkje zit als gegoten met nog extra groeiruimte.
  • De sneakers van Nova zijn van Puma. Om precies te zijn, de Puma flower. Deze vallen op maat.

SHOPPEN

  • Bekijk de gehele Room Seven collectie en laat je echt verrassen, want hier word je vrolijk van
  • De Puma’s kun je onder andere hier vinden.

BARBARA

 De zomercollectie van Room Seven

De zomercollectie van Room Seven

De zomercollectie van Room SevenDe zomercollectie van Room Seven

De zomercollectie van Room Seven

De zomercollectie van Room Seven

De zomercollectie van Room Sevensponsored-post

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply