Barbara KIDS FASHION MUSTHAVE REVIEWS

Stoer en romantisch dat is Retour Jeans zomer 2019

23 maart 2019
Retour Jeans zomer 2019

De sporty trend voor de meiden is hot & happening. Felle kleuren zoals, flame orange, bright yellow, dazzling blue en papaya gecombineerd met een romantische bloemenprint zie je terug in deze zomercollectie van Retour Jeans. Deze twist maakt het spannend!

Bobbie en Zonne laten jullie twee sporty outfits zien die absoluut ook romantisch zijn. Laten we beginnen bij Zonne.

Zonne

Het shirtje met de opdruk “No drama queen” is eigenlijk niet op het lijf gesneden van Zonne. Nee, Zonne is geen drama queen, maar oh, oh wat een cool shirt is dit. Zoals je weet is natuurlijk de rode luipaard print helemaal hot en nu gecombineerd met het streepjesdessin oogt het verrassend fris en nieuw.

De broek van Zonne, vind ik zelf über cool. Ik wil ‘m ook! Het stofje heerlijk fladderend om haar benen. De bloemen in catchy kleuren en ja het is romantisch! Door de zijbiezen aan de zijkant van de pijpen en met  dit shirt is het mega hip! Zonne gaat dit vaak aandoen. Ook met die warme dagen, want met een hemdje erop zal deze broek ook geweldig staan.

Retour Jeans zomer 2019

Retour Jeans zomer 2019

Retour Jeans zomer 2019

Retour Jeans zomer 2019

Bobbie

Bobbie draagt een ‘naked shoulder’ blouse in de te gekke bright yellow kleur. Ook hier veel bloemen voor het romantische effect. Wij combineren het met een sportieve grijze jeans. Ook hier zie je toffe zijbiezen, zoals bij de broek van Zonne. Het geel van de blouse komt hierin weer terug. Zo heb je een complete set in een geweldig stijltje. Deze outfit vond ik in eerste instantie wat gedurfd voor Bobbie. Niet door de broek, maar door de kleur blouse. Bij blond is geel soms moeilijk te matchen, maar zo zie je maar weer, geel is zeker ook prachtig voor onze blondies.

 

Retour Jeans zomer 2019

Retour Jeans zomer 2109

Retour Jeans zomer 2019

Facts

  • Zonne is 133 cm. en draagt alles in maat 122/128
  • Bobbie is 140 cm. lang en draagt alles in 134/140

Shoppen

Barbara

Retour Jeans zomer 2019sponsored-post

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply