Angelique WONEN

Raamdecoratie in de kinderkamer: de beste opties

26 maart 2019

Heerlijk! Het is zaterdagochtend en je kunt lekker uitslapen. Maar wat hoor je nou? Ja hoor, de eerste komt al uit bed. Hij kan niet meer slapen. Zuchtend kruip je uit bed. Als ouder wil je natuurlijk niets  liever dan dat je kind genoeg slaapt. Want slaap voor je kinderen betekent slaap voor jou! Daarom is het heel belangrijk om goede raamdecoratie te kiezen voor de kinderkamers. Hierom hebben we de beste opties voor je op een rijtje gezet!

Slaap kindje, slaap

Zeker wanneer je kinderen nog jong zijn, kan het een uitdaging zijn om ze tot 7 uur in bed te laten liggen. Zodra het eerste daglicht door het raam komt, staan ze al naast je bed. Maar hier is een oplossing voor! Kies voor verduisterende gordijnen voor de kinderkamer. Zo blijft de kinderkamer, ook ’s ochtends vroeg, lekker donker. Niet alleen blijft het donker in de kamer, ook werken de gordijnen geluiddempend. Al deze voordelen werken bij aan de nachtrust van jouw kind, een ideale situatie dus!

Rollen maar!

Rolgordijnen op maat zijn een andere oplossing! Een rolgordijn is simpel in gebruik en super functioneel in een kinderkamer. Ieder raam is verschillend, daarom is het ideaal om een gordijn op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat het past en er zo min mogelijk licht door wordt gelaten. De rolgordijnen zijn makkelijk schoon te houden met een klamme doek én zijn kindveilig. Geen gedoe meer met een te lang koordje, want deze zijn tegenwoordig niet langer dan 1 meter. Ook zijn de koordjes kindvriendelijk want deze schieten los als er iets achter blijft hangen! Extra veilig dus voor in de kinderkamer.

Slaapt je kind op zolder? Kies dan voor een dakraam rolgordijn. Deze gordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor dakramen, zodat ze perfect aansluiten en er geen licht door de kieren komt. De dakraam rolgordijnen zijn ook heel makkelijk te bestellen. Je hoeft alleen het merk en de typecode van je dakraam in te voeren en je bent klaar! Er komt dus helemaal geen meetlint aan te pas!

Welke raamdecoratie kies jij voor in de kinderkamer?

shutterstock_1121935613

shutterstock_1063548707

Pics: Shutterstock

 

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply