Angelique TIPS

Mijn auto is er weer!

20 mei 2019

Onze auto is afgelopen week vanuit Dubai mee verhuisd met de inboedel van ons huis. Het duurde lang, maar eindelijk mogen we onze eigen auto weer gaan ophalen en hebben we geen ruzie meer over mijn schattige Shopaholiekauto , een Fiat 500 – cabrio. Een superleuke auto, maar met een groot gezin en een hond niet echt handig, want er past natuurlijk amper wat in.  Ik heb veel gefietst zullen we maar zeggen, niet persé mijn hobby, want mijn man moet natuurlijk gewoon werken, dus dat gaat altijd voor het ritje naar de stad om te shoppen en de kinderen kunnen gehaald en gebracht worden met de fiets. Net als de sportclubjes. Maar goed, het moest even. De fiets kan de garage weer in want zoals gezegd: we mogen onze auto weer ophalen. Hij heeft de grote reis over zee vanuit Dubai overleefd. Denk alleen wel dat er een stofdoekje overheen moet 🙂

img_9192

Eigenaren van een auto zijn wettelijk verplicht om hun auto te verzekeren. Vanaf het moment dat het kenteken op naam staat, is er een verzekeringsplicht. 

Afhankelijk van meerdere factoren kies je een autoverzekering die het beste bij jou en bij jouw auto past. Diks Verzekeringen staat bekend om zijn goedkope autoverzekeringen , en aangezien ik een Nederlander blijf ben ik al om bij het woord goedkoop 🙂

Tijd dus om me te verdiepen in het wel en wee van de verzekeringen. Autoverzekering zijn nou niet perse mijn ding, maar aangezien mijn man er weer even niet is, moet ik dat dus echt zelf regelen. Maar vooruit, we leven niet meer in de middeleeuwen, dus ik me er even in verdiept. En ik kan je zeggen: er zijn aardig wat verzekeringen af te sluiten in verzekeringsland en de autoverzekering van Diks  online vergelijkingssite helpt je als je door de bomen het bos niet meer ziet.  Je verzekering vergelijken doe  je heel simpel door het kenteken in te vullen, wat persoonlijke gegevens en het aantal schadevrije jaren. Kind kan de was doen.

Wil je een goede vergelijking maken, dan betekent dit niet dat je je eigen autoverzekering naast die van je buurvrouw legt. Dat is appels met peren vergelijken. Tenzij je natuurlijk dezelfde auto hebt gekocht in dezelfde week en precies dezelfde dekking neemt. Maar lijkt me niet. Zelf doen dus!

Wij zijn er inmiddels uit! Niet het leukste om te doen misschien maar helaas verplicht. Dus dan kun je het maar beter zo goedkoop en goed mogelijk doen.

Sponsored post

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply