Angelique KIDS FASHION

Summertime: tijd voor sandalen

2 juni 2019

Met de zomer in aantocht zijn sandaaltjes niet weg te denken! Niks zo leuk als een kek zomerjurkje met een goed sandaaltje eronder. En met goed bedoel ik dan kwalitatief goed, want vergeet niet dat het echt belangrijk is dat je kindje op de juiste maat loopt met een goede pasvorm. En met goed bedoel ik natuurlijk ook een hip sandaaltje, het oog wil namelijk ook wat zeg ik altijd maar. Wij kiezen daarom ieder jaar weer voor een paar sandalen uit de collectie van Shoesme. Alle Shoesme schoenen zijn handgemaakt van leer en voorzien van soepele rubberzolen.  Een keuze maken uit de gigantische collectie is vaak het moeilijkst 🙂

Wij hebben gekozen voor deze sandaaltjes met bruine en roze tinten en een panterprintje. Een panterprintje blijft leuk en geeft net dat tikke extra aan dit sandaaltje. Dit schoentje is ook geschikt voor een wat bredere voet. Wij hebben deze sandalen gecombineerd met een jurkje van Zara Kids.

Twijfel je over de maat? Shoesme heeft een handige tip om de juiste maat voor je kind te kiezen. Pak een vel papier, teken de voet van de kind na en meet vanaf de hiel tot de grote teen. Check dan de juiste schoenmaat in de tabel. Zo weet je zeker dat je de juiste maat kiest. Houdt er wel rekening mee dat de voeten van je kindje groeien. Ik koop dat ook altijd liever pas sandalen als het mooie weer eraan komt.

Weetjes over Shoesme sandalen

  • Verschillende modellen geschikt voor eerste stappertjes, kleine avonturiers en echte fashionista’s
  • Lichtgewicht sandalen met leren bandjes voorkomt zweetvoetjes
  • Verstelbare klittenbandjes passen aan iedere voet
  • Verschillende modellen met dichte neus en hiel voor extra bescherming en ondersteuning
  • Voorgevormde voetbedden met lederen toplaag
  • Handgemaakt in Portugal van premium materialen en 100% leer gevoerd
  • Verkrijgbaar in verschillende modellen in de maten 20 t/m 35

img_9714 img_9741 img_9716 img_9701 img_9669 img_9692

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply