BOY Marieke NIEUWE COLLECTIE

Boys only!

11 september 2019

Nieuw seizoen! Yes, de kasten mogen weer aangevuld worden!

Ik word nog elke dag verrast door al het moois wat de merken uitgebracht hebben: in prachtige sneaks en aankoopfoto’s! Wat me opvalt, is dat de jongens hierin echt in de minderheid zijn. En laat ik nu een hele leuke kanjer thuis hebben, die het ook nog eens enorm leuk vindt om gefotografeerd te worden.

Sil shoot al van kleins af aan voor diverse merken. Vroeger met grote regelmaat en tegenwoordig wat meer gedoseerd omdat hij het vooral heel erg leuk moet blijven vinden. En wij als ouders bemerkten dat hij voor sommige opdrachten toch best nerveus kon zijn en de lat nogal hoog legde voor zichzelf. Wat dan weer niet bevorderlijk was voor de sfeer thuis, zullen we maar zeggen. Sil is een gevoelig mannetje met een druk hoofdje dus…  pas op de plaats. We pikken er nu de echte leuke opdrachten uit waarbij hij zich happy voelt en waar de sfeer altijd erg fijn is.

Zo is hij dit seizoen o.a. te zien bij NAIS, Tygo&Vito en SKURK! Allemaal super hippe en betaalbare merken met hele leuke draagbare items. Sil is echt van de joggs dus hij kon dit seizoen zijn hart ophalen aan alle mooie smal gesneden joggpants, afgestyled met een stoere sweater, vest of longsleeve. De vestjes en sweaters zijn hier dan ook weer goed vertegenwoordigd in de kast. Een tijdje werden ze amper gedragen omdat Sil het tijdens het spelen dan snel te warm had. Inmiddels zit hij in groep 5, dus dat betekent meer serieus werk en minder speeltijd tijdens de schooluren. Ik merk nu dat hij toch steeds vaker weer de sweaters en vesten uit de collecties kiest en daar ben ik wel blij mee. Want met een gaaf vest kun je een set zo fijn afkleden! Tevens vind ik het ideaal in het najaar wanneer het net te koud is voor enkel een shirt in de vroege ochtend. Hup, een vest erover en klaar! Op die manier kunnen de jassen misschien nog heel even in de kast blijven, psychologisch dingetje denk ik ;).

We zien veel donkerblauw, prachtig groen, roestbruin, cognac en oker en af en toe toch ook nog een heerlijk speelse neongele of fel oranje twist. Fijn, die kleur tijdens de donkere dagen straks! Lekkere comfortabele hoodies en zachte longsleeves. Veel joggs, maar een goede jeans is ook onmisbaar! Gave sneakers of leuke laarsjes eronder en jouw jongen is “ready for take off”.

Dus vandaag laat ik jullie een paar leuke setjes zien, specially for the boys! Laten jullie me weten wat jullie ervan vinden?

Liefs Marieke

thumbnail_IMG_20190907_103311

Tygo & Vito, sil draagt hier jeans, felgele longsleeve en sweater uit de 2e levering

thumbnail_IMG_20190907_102619

thumbnail_IMG_20190907_094856

thumbnail_IMG_20190907_091636

Stoere details bij SKURK

thumbnail_IMG_20190907_093107

Prachtige najaarskleuren bij NAIS

Prachtige najaarskleuren bij NAIS

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply