GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW WAAAW ZOMER 2019

10 april 2019

Is het een shirt of is het een jurk?

De nieuwe Waaaw zomer 2019 collectie ligt al even in de winkels. Tijd om er eens één outfit uit te lichten en aan een review te onderwerpen! In deze review laten we een nieuw model jurk zien: de zogenaamde t-shirt dress!

Waaaw kennen we inmiddels allemaal van de fijne basics waarmee je eindeloos combineert. Kwalitatief goede, sterke stoffen en hippe designs zorgen ervoor dat je elk seizoen weer enkele setjes in de kast hebt liggen. Met de accessoire en bijvoorbeeld leuke kniekousen stijl je je outfit vervolgens helemaal af. Nieuw dit seizoen zijn de hippe beenwarmers! Deze blijven goed zitten doordat de beenwarmer onder de voet door gaat. In deze review draagt Bente de nieuwe t-shirt dress. Deze jurk heeft een iets ruimere, nonchalante pasvorm en sportieve omgeslagen mouwen. Bente heeft een smal postuur. Hierdoor oogt de jurk nog wat royaler. Bij meisjes met een normaal en voller postuur, zal de jurk nog beter tot zijn recht komen. Standaard wordt de jurk geleverd met twee ronde zilveren basisdrukkers die er dit seizoen ook net wat leuker uit zien! Maar zelf zoek ik er altijd direct één of meerdere mooie drukker accessoires bij. Het geeft de jurk altijd zo’n vrolijk en feestelijk tintje! We krijgen er altijd complimenten over.

Bente is 137 cm en draagt de Waaaw t-shirtdress in maat 134/140. De jurk valt dus goed op maat! De jurk is verkrijgbaar in twee kleuren, roze en donkergroen. Aan de zijkant is de jurk voorzien van een sportieve zilveren striping die heel soepel meebeweegt tijdens het spelen. Kijk je mee?

Direct shoppen: jurk rozejurk groen – beenwarmers

De stoere sneakers zijn van het kwaliteitsmerk Braqeez. Je shopt deze o.a. hier.

Wil je meer info over Waaaw of rustig de hele collectie bekijken, ga dan naar www.waaaw.nl

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Waaaw zomer 2019

De zilveren striping geeft de jurk een extra sportieve uitstraling!

 

Waaaw zomer 2019

Wij zijn fan van de beenwarmers! Hoe leuk!

 

Waaaw zomer 2019

Wij kozen voor een groene bloem maar er zijn zoveel accessoires mogelijk…

 

Waaaw zomer 2019

 

Braqeez

Deze stoere sneakers zijn van het merk Braqeez

 

Waaaw zomer 2019

De jurk draagt super comfortabel door de wat ruimere pasvorm!

 

Waaaw zomer 2019

Maak je outfit af met deze hippe haarband!

Waaaw zomer 2019

 

Waaaw zomer 2019

De rolschaats houding komt overal voorbij…

 

Waaaw zomer 2019

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply