EVENT GIRL Marieke TIPS

Feest, Roze, Glitters, Poppen en Make-up!

18 september 2019

Dat is toch wat meisjes geweldig vinden!

Lizze kun je niet blijer maken dan met bovenstaande ingrediënten! Ze is dol op pracht en praal, dus haar dag kon niet meer stuk toen ze mocht lunchen met Baby Annabell, tijdens de Late Lunch Party bij Mama Kelly Amsterdam. Het was ook nog eens op haar verjaardag dus dat was dubbel feest! Lizze riep al heel de ochtend; ‘ ik heb er zo’n zin in’ ! Zin in haar traktatiemoment op school en minstens zoveel zin om na school met mij richting de Late Lunch Party van Baby Annabell te vertrekken.

Bij binnenkomst werden we allereerst verrast door het prachtige interieur van Mama Kelly! Ik had er al veel over gelezen en gehoord maar dit was onze eerste keer “live”op locatie. Roze, goud en glitters kleurt het interieur, super stijlvol en girly. We mochten naar de bovenste etage, waar speciaal voor genodigden de hele verdieping omgetoverd was tot een waar poppenparadijs. Overal waar je keek zag je Baby Annabell en de meest gave accessoires van de poppenvriendin. Jeugdsentiment, want ook ik was vroeger een poppenmoedertje en Baby Annabell gaat al heel wat jaartjes mee. Inmiddels natuurlijk wel helemaal anno nu gerestyled en sinds kort aangevuld met een elektronische lunchtafel. Deze mochten we eens van dichtbij komen bekijken en natuurlijk konden alle kids er heerlijk mee spelen.

Worteltjes- of erwtenpuree of rijstepap? Als je de kom op het betreffende schaap zet, geven de lichtjes en geluiden aan of Baby Annabell haar lunch wel of niet lekker vindt. Als het veld groen oplicht, murmelt het kleine popje blij en wil ze dolgraag nog een hapje. Als het rood oplicht, kun je iets anders proberen, want anders protesteert ze vol afgrijzen. Als toetje is er pudding, vruchtencompote en perenpuree, vergezeld van een flesje melk, appelsap of water. Wat staat er vandaag op het menu?

Niet alleen baby Annabell kreeg een heel feestmaal voorgeschoteld, ook wij als gasten kwamen niets te kort. Heerlijke scones, mini sandwiches, glitter aardbeien en roze macarons sierden de lunchtafel… wat een feest! Lizze was enorm onder de indruk van het gouden bestek; “mam,dit moeten we thuis ook hebben “.  Alsof het nog niet feestelijk genoeg was, konden alle kids zich na de lunch laten voorzien van prachtig gelakte nagels en glittermake-up en als klap op de vuurpijl kreeg Lizze een goodiebag mee naar huis die bijna groter was dan zij zelf. Zo kon ze thuis nog heerlijk verder spelen met haar nieuwe vriendinnetje.  Zoals jullie denk ik al wel kunnen raden, kon haar dag echt niet meer stuk! Ze glunderde van oor tot oor! Moe maar absoluut meer dan voldaan keerden we eind van de middag terug naar Brabant. Lizze had niet meer dan 5 minuten nodig in de auto om met een grote smile richting dromenland te vertrekken.

Kijken jullie mee naar de foto’s van dit geweldig leuke event? En misschien is dit wel een super cadeautip voor een poppenmeisje van 5-12 jaar! Over twee maanden staan immers de feestdagen alweer voor de deur! Baby Annabell en haar Lunch Time Table zijn o.a. hier te koop!

Meer leuke speelgoedtips vind je hier !

Liefs Marieke

Meer blogs van Marieke lees je hier,  wil je Marieke volgen op Instagram klik dan hier 

Lunch Party van Baby Annabell

Baby Annabell

Wat een warm welkom!

Lunch Party van Baby Annabell

Lunch Party van Baby Annabell

Lunch Party van Baby Annabell

thumbnail_image00037

baby annabell

Lunch Party van Baby Annabell

Lunch Party van Baby Annabell

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply