SCHOENEN TIPS

Online kinderschoenen kopen

1 september 2018
Online kinderschoenen kopen

Online kinderschoenen kopen is best een dingetje, want als er iets goed moet zitten zijn het de schoenen wel. Daarom zoeken we graag het advies op van de medewerkers in een schoenwinkel. Nu heb ik de winkel gevonden, die dit advies hebben weten mee te geven aan hun webshop. Hoe dit werkt ga ik natuurlijk uitleggen. Het gaat om de shop vol duurzame schoenmode Hippeschoentjes.be.

Online kinderschoenen kopen

Waar je mee begint is het opmeten van de voeten. Leg een wit blad papier op de grond tegen de muur en laat je kind hier met beide voetjes op staan. Zorg ervoor dat de hielen mooi tegen de muur staan en de voetjes recht vooruit. Trek een streepje aan de verst uitgestrekte teen van beide voeten. Meet de lengte vanaf de rand van het papier (de hiel) tot aan het streepje (de verst uitgestrekte teen). Vul de exacte voetlengte in de maatfilter in. Let op: voeg geen extra groeiruimte toe, daar houdt Hippeschoentjes al rekening mee! Als je de exacte voetlengte van je kind ingeeft in de maatfilter, krijg je meteen een overzicht van alle beschikbare schoenen in de schoenmaat die je kind nodig heeft. Omdat het ene model kleiner of groter valt dan het andere zullen er verschillen zitten per schoen in de maat die je nodig hebt. Zo kreeg ik bij Linde met maat 32 adviezen tussen de 31 en 33.

Tip: als hulpmiddel voor het meten kan je ook gebruik maten van de voetmeter van Hippeschoentjes.

Dit klinkt al super handig toch voor het online kinderschoenen kopen? Bij ons klopte het als een bus. Linde heeft dus maat 32 en we kregen het advies deze laarsjes van Yopper in maat 33 te bestellen en ze zitten perfect. Maar hier stopt het online advies op maat nog niet, je kunt namelijk ook nog aangeven of je kind smalle voeten heeft of juist breed. Misschien draagt hij of zij steunzolen of heeft je kind een hoge wreef. Zelfs een allergie voor chroom kun je aangeven om zo te filteren op de schoenen die perfect bij je kind passen.

Duurzaam

Wat ik naast het handige adviessysteem voor online kinderschoenen kopen bij Hippeschoentjes heel tof vind, is dat ze alleen maar duurzame schoenen verkopen. Dus merken die naar de balans zoeken tussen mens, milieu en hun economische belangen. Alle schoentjes zijn ook nog eens super hip en van een hele mooie kwaliteit. Denk aan bekende merken zoals Hip, CLIC!, Koel4Kids en Wild. Ook voor heel veel minder bekende merken met pareltjes van schoenen kun je bij Hippeschoentjes terecht. En wil je nu toch echt, echt gewoon advies in de winkel, bezoek dan hun shop in Aarschot. Voor mij heel ver weg, maar misschien voor jou wel dicht(er)bij.

Give-away

Wil jij een paar toffe schoenen naar keuze van deze shop winnen? Voor je zoon, dochter, peuter, tiener, baby of stiekem gewoon voor je zelf. Doe dan mee aan onze winactie op Instagram. Je vindt hem hier.

Shoppen

Wij hebben onze favo meidenschoenen op een rij gezet. Welk paar is jou favoriet? Natuurlijk kun je bij Hippeschoentjes ook terecht voor stoere jongensstappers en daarnaast verkopen ze ook kleding en tassen.

  1. Eli laarsje 2. Petasil laarsje 3. Yopper laarsje 4. Beberlis laarsje 5. Hip/Gattino laars 6. Eli veterschoen 7.  Shoesme laars 8. Bana & Co laars 9. Bana & Co laars 10. Dr. Martens 11. Tango sneaker

Wil je de toffe outfit zien bij deze mooie Yopper laarsjes? Lees dan dit blog.

Online kinderschoenen kopen

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hello, check deze sale tip | Shopaholiek 20 november 2018 at 21:04

    […] Online kinderschoenen kopen […]

  • Leave a Reply