Angelique SCHOENEN

Sun is shining: trek je sandalen maar uit de kast

23 april 2020

Al weken schijnt het zonnetje! Heerlijk, ik hou ervan. De kinderen spelen lekker buiten als ze hun schoolwerk af hebben en het huiswerk wordt gewoon lekker in de tuin gedaan. Klinkt idyllisch maar dat is het verre van hoor. Ook hier hebben we de nodige stress om al het schoolwerk in goede banen te leiden en het geduld om alle sommen, begrijpend lezen en taal door te nemen kost ook flink veel moeite. Ik moet af en toe echt een blokje om om even rustig te worden.

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis gaat, maar het fashionable aankleden schiet er aardig bij in. Ze pakken gewoon iets uit de kast en eigenlijk maakt het me niet zo uit hoe ze erbij lopen, ze zitten toch binnen :). Maar je bent Shopaholiek of je bent het niet: het bloed gaat waar het niet kruipen kan. Bij het zien van al die leuke collecties vind ik het toch jammer! Dus nu ze weer naar school gaan, gaan we weer wat meer nadenken over de outfits. En de schoenen.

Het is inmiddels sandalenweer. Heerlijk die zon en die blote beentjes van de kids. De sandaaltjes kunnen weer uit de kast getrokken worden. Wat denk je bijvoorbeeld van deze sandalen van Braqeez? Ze matchen echt perfect bij het jurkje van Indian Blue Jeans met het knalgeel als contrastkleur. Door het goudkleurige bandje zijn ze ook met veel andere kleuren perfect te combineren.

De sandaaltjes lopen echt heerlijk – wel hebben ieder jaar/seizoen wel een paartje van Braqeez en toe nu toe zijn alle schoenen altijd heel graag gedragen door mijn kinderen.

Braqeez heeft nog veel meer leuke modelletjes, die vind je allemaal op de website van Braqeez zelf. Qua maat vind ik dat ze echt prima op maat vallen tot ietsjes kleiner…. of is het nou zo dat die kindervoetjes ontzettend snel groeien? Dat kan natuurlijk ook, want jeetje wat gaat het hard ineens! Anyway check gewoon voor de zekerheid even het maatadvies. Dan weet je zeker dat je goed zit. De sandaaltjes die Eva aan heeft kosten 50 euro.

 

img_9807 img_9784 img_9793img_9789img_9786

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply