Angelique KIDS FASHION MAMA-INSPIRATIE

Pantoffels en regenlaarzen: voor lekkere warme en droge voetjes

24 oktober 2019

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: als ik ergens een hekel aan heb is het kou. Om over koude voeten dus maar niet te spreken.

Sinds een paar weken hebben wij een stacaravan in het St Tropez van Nederland, zoals ik het liefkozend noem: Zeeland. Nergens word ik zo blij als daar. Heerlijk strand, bos en het “vakantiegevoel” is daar gewoon echt optimaal. De kinderen vinden het daar fantastisch en onze laatste aanwinst: bobbiededoodle is helemaal gelukkig als hij daar is.

Maar goed: in die caravan is het echt wel koud nu. Het seizoen is natuurlijk al afgelopen, maar we willen toch graag de herfstvakantie door brengen in onze nieuwe casa. Ik heb dus voor de hele bups pantoffels gekocht. Zelf had ik er de grootste lol om want ik heb gekozen voor echte schoenfashion:  Crocs pantoffels. Ja, I know!  Iedereen heeft een mening over die Crocs maar ik vind ze gewoon verdomde makkelijk en zolang ze gewoon op ons eigen terrein blijven vind ik het helemaal prima. Want laten we eerlijk blijven: op een camping hoef je echt niet helemaal in het gala te lopen. Daar doen we gewoon normaal en komen onze joggingpakken – oké oké… de mijne is wel van American Vintage – tevoorschijn en genieten we gewoon van elkaar en de omgeving. O jee.. dit klinkt te idyllisch: ze knokken elkaar bij ons ook echt de tent , of in dit geval de caravan- uit hoor. Je moet nu niet denken dat wij zo’n Libelle-gezinnetje zijn.

Anyway: tijdens mijn zoektocht naar pantoffels stuitte ik ook gelijk op kekke kaplaarzen van Aigle, want laten die nou ook reuze handig zijn op de camping en aangezien we ook vaak op het strand lopen zijn deze echt onmisbaar. En echt: deze kosten misschien wat, maar ze lopen echt fantastisch. Geen natte voetjes en ik kan er lekker mee door de blubber. Ik hou ervan.. Dus hoppa: die zaten ook gelijk in mijn winkelmandje. Ook zag ik van die leuke wandellaarzen-schoenen: maar oké: dat gaat te ver, want echt een wandelaar ben ik niet. Tenzij ik aan het eind wat lekkers te eten krijg.

Wil je zien hoe we erbij zitten met onze pantoffels? Check dan mijn insta of volg de instagrampagina van shopaholiek

img_5731

Echt niet gelogen: ik ben echt een Crocs-pantoffel van. En voor mijn jongste dochter heb ik toch ook weer een paar Crocs gehaald. Voor op de camping. Dat dan wel 🙂

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Wie de schoen past heeft geen blaren :) - ShopaholiekMama 3 juni 2021 at 13:13

    […] zijn natuurlijk enorm comfortabel en Bas Smit doet op dit moment zijn uiterste best om de Croc weer een beetje in het modebeeld te brengen. Hoe zeer ik hem ook snap: het kan natuurlijk eigenlijk […]

  • Leave a Reply