MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Geniet en Kleur!!!

24 september 2020
Geniet en Kleur

Gewoon ouderwets kleuren!

Zo heerlijk als de kinderen even aan tafel een moment voor zich zelf nemen of samen met andere kinderen natuurlijk. Gezellig met een kopje thee of glaasje drinken hard aan de slag om de mooiste creaties te maken. En natuurlijk helemaal naar eigen inzicht.

Het nieuwe kleurboek van Caitlen Peterson laat kinderen geheel naar hun eigen fantasie de meest fantastische kleurplaten in kleuren. Denk aan een portie donuts, een hond met een bril op of prachtige bloemen. De prachtige ontwerpen zijn om ontspannen te kleuren in een verwarrende wereld. Brutaal en uitdagend, ontspannen en creatief. Deze kleurplaten geven onmiddellijke verlichting van elke vorm van stress. Pak je kleurpotloden, gelpennen of kwasten en ga aan de slag. Geniet en kleur!

Zelfs voor ons is het erg leuk om te doen. Jouw gedachten gaan even helemaal “on hold” en je komt helemaal bij van een drukke dag. Zo ook de kinderen natuurlijk. Doen jullie dat nog wel eens trouwens? Ik schilder wel, maar kleuren is voor mij heel lang geleden. En toch als ik naar deze kleurplaten kijk, werkt het wel heel erg uitnodigend om het ook eens te doen. Dus?

Dit kleurboek “Geniet en Kleur” is in Juli 2020 al verschenen. Leuk voor de kinderen als ze uit school komen en even stoom willen afblazen!

Geniet en Kleur

 

 

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply