MAMA-INSPIRATIE

Een bikini op maat vind je bij Freya

24 juni 2018
Bikini op maat

BIKINI OF BADPAK?

Eén ding is zeker; of je nu een bikini of badpak draagt bij Freya kun je deze perfect op maat vinden. Ze maken hun badkleding namelijk in enorm veel cupmaten en de broekjes kun je er in je eigen maat bij kiezen. Bij de badpakken idem dito alleen geen losse broekjes dan natuurlijk. Freya staat bekend om haar perfect passende lingerie en het is dus ook geen wonder dat ze deze pasvorm ook voeren voor hun zwemkleding. Voor een badpak of bikini op maat kun je dus terecht bij Freya.

Nu droeg ik altijd bikini’s maar ik begin me daar steeds minder lekker in te voelen. Slank ben ik wel, maar zwangerschappen, ouder worden en oké niet sporten zorgen toch voor een iets minder strak lijf. En daardoor lijk ik in een bikini op een rollade, tenminste dat vind ik zelf. Maar een badpak, dat is toch voor moeders….o ja dat ben ik natuurlijk inmiddels al lang. Toch zit het idee in mijn hoofd dat badpakken zijn voor mensen die ouder zijn dan ik zelf ben.

Badpak, tankini of bikini op maat

Bij Freya heb ik een mooie bikini op maat gevonden. Eigenlijk is het een tankini, dit heeft als voordeel dat je het broekje ook in je eigen maat kunt kiezen. Bij hoge nood vind ik het ook fijner dan een badpak. En zo’n tankini kleedt wel af als een badpak. Ik voel me er heel lekker in en door het mooie model, de gave stof en frisse strepen ook trendy en jong (genoeg).

Nu ben ik heel benieuwd wat jij het liefste draagt, een bikini op een badpak?

Wil jij ook een badpak, tankini of bikini op maat, bezoek dan de Freya webshop om hun assortiment te bekijken.

Bikini op maat

Ja zo staat het dus bij mij ook (ongeveer).

Bikini op maat

De bikini’s van Freya zijn ook prachtig

Bikini op maat

Zo veel verschillende mooie prints

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply