Angelique KIDS FASHION SCHOENEN

Schoenen – “als het maar sneakers zijn”

13 november 2019

“Nee ma, die wil ik niet, ik wil sneakers”. 

Ik heb het opgegeven. Het liefst koop ik voor mijn zoontje leuke laarsjes, of andere leuke schoenen. Maar nee hoor. Dat gaat hem echt niet worden. Ik heb het in het verleden echt wel gedaan hoor. Kocht ik heel eigenwijs toch die leuke halfhoge laarsjes en leuke schoentjes, maar dan bleven ze echt stof vangen. Erger nog: ze werden gewoon echt niet gedragen. Nou, uiteindelijk weet je het dan wel: dat moet je dus niet meer doen. Zonde van het geld, zonde van mijn energie en zonde van de schoenen om zo doelloos te laten staan – hoewel ik er heus iemand anders blij mee heb gemaakt. Dus…. sneakers it is. Meneer wil echt alleen maar sneakers aan. En ik heb besloten niet meer eigenwijs te zijn.

Naast de normale sneakers vind ik echt wel belangrijk dat hij ook een paar wat nettere sneakers heeft. Koel4kids heeft echt hele leuke in de collectie. Zitten lekker, dragen comfortabel en zijn makkelijk aan en uit te trekken door middel van een rits. Kind kan de was doen. Kan je kind nog niet strikken dan kun je ze ook met klittenband bestellen.

Samen zijn we er even voor gaan zitten. Achter de computer wel te verstaan, want meneer heeft ook een hekel aan winkelen. Hij heeft ze zelf uitgekozen  en zo weet ik in ieder geval ook zeker dat ze gedragen gaan worden. Nu moet ik er alleen nog voor zorgen dat hij ze niet draagt als hij gaat voetballen, want deze wil ik graag voor netjes houden.

“Koel4Kids staat voor het vervaardigen van trendy, handgemaakte schoenen, van echt leer, leren voering en slijtvaste rubberzolen, met als doel zo veel mogelijk kinderen op mooie, verantwoorde schoenen te laten opgroeien. Elk seizoen brengt Koel4Kids naast de standaard bekende modellen een nieuwe collectie uit gebaseerd op de laatste trends. Kenmerkend voor Koel4Kids schoenen zijn het logo op de zool en de afwerking met lintjes”.

Wil je meer informatie over deze sneakers ga dan even naar de website van Koel4Kids. Ze kosten € 84,95. De kleding die Kris hier draagt is van Indian Blue Jeans.img_6754

img_6714-1

img_6717

img_6720

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply