Angelique SPEELGOED

Lock Stars: is dit de allernieuwste rage?

19 juni 2018

De persberichten vliegen ons om de oren en als je kleine kinderen hebt weet je dat die erg gecharmeerd zijn van steeds weer nieuwe rages. We hebben echt al van alles voorbij zien komen. Squishies, Pokemon, LOL en Hatchimals, noem het maar op. Lock Stars heeft alles in zich om de nieuwste hype onder de (basis)schoolgaande kinderen te worden. Een gadget om bijvoorbeeld aan je schooltas te hangen met een kleine verrassing en  twee sleutels (voor je kind en haar bestie bijvoorbeeld). Geheimpjes zijn erg populair en hoe leuk is dat om samen met je vriendin toegang te hebben tot je eigen Lock Star. Duur zijn ze niet: je koopt ze voor rond de € 6 euro per stuk. Dus leuk voor een goed rapport of verjaardagspresentje.

Maar wat is het nou precies?

De hippe Lock Stars zijn genummerde slotjes in 6 categorieën die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje, zo bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine figuurtje. Net zoals je je geheimen alleen deelt met je beste vriend(in). De collectie speelt ook in op het fenomeen van kleding en tassen versieren met allerlei gadgets om je eigenheid te benadrukken. De grappige slotjes hebben alles om de nieuwe schoolpleinrage te worden.

Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid, voor elk wat wils dus. Met ontzettend veel verschillende karakters, is het tijd om de Lock Star gekte te ontgrendelen en al jouw favorieten te verzamelen. Want de verzamelfactor is groot! Hang ze aan je rugzak of schoenen en creëer je eigen stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu houdt van grappig, gek of schattig, er zit voor iedereen een slotje bij.

Elke Lock Star bevat: 1 groot Lock Stars slot, 2 sleutels, 1 Lock Stars buddy en 2 accessoires. De basisverpakking heeft dus een zichtbare grote en een verrassings-minilock. Later zullen ook multipacks en megapacks verschijnen.

Ik heb ze nog niet overal online kunnen vinden, maar ik ga er vanuit dat dat snel het geval is. De Lock Stars zijn van HASBRO en al hun artikelen vindt je nu o.a. bij Intertoys. In dit introductiejaar verschijnen er 104 verschillende Lock Stars. Elke Lock Star heeft bovendien een kleine buddy-Lock Star bij zich die geheim blijft tot je de verpakking hebt open gemaakt. Ook heeft elke Lock Star 2 accessoires die je aan het slot kan hangen.Vanaf half augustus zijn ze echt overal verkrijgbaar.

qtU4JClQ asFbGVWg RuWjxjhQ

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply