Angelique KIDS FASHION SCHOENEN

No guts no glory – Indian Blue Jeans

24 november 2019

Wat hebben we afgelopen weekend een bijzonder weer gehad. Wij zaten in Zeeland en daar was het werkelijk waar prachtig wandelweer. Je voelt de winter komen en over ’t Zeepe – natuurgebied in Burgh Haamstede – hing een mistige, mysterieuze waas. Ideaal fotoweer.

Vandaag draagt Eva hier een skinny jeans van Indian Blue Jeans. Deze jeans sluiten echt heel mooi aan en zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen en kleuren. Wij hebben gekozen van een grijzige, vintage tint.  Eva draagt op dit moment 134/140 en ik heb gekozen voor een 140 voor de broek en die past haar echt perfect. Kies in dit geval dus liever een maat ruimer. Of je kindje moet natuurlijk erg smal zijn.  Wat eventueel ook weer op te lossen is door het knopenkoord in de taille. Altijd handig. Het zwart/wit gestreepte shirt is van wat dikkere kwaliteit en is daarom heerlijk door te dragen heel de winter. Ik hou altijd wel van een streepje. Een musthave voor in de kast.

Dit is echt de style van Eva. Niet teveel poespas en ze kan er lekker in klimmen. Wat haar goed af ging zoals je kunt zien op de foto’s.  Ze houdt echt van klimmen en klauteren. Gelukkig ben ik niet zo’n moeder die bang is dat haar kleding vies kan worden. Ik vind dat kinderen lekker buiten moeten kunnen spelen. De wasmachine maakt de boel wel weer lekker schoon. En als er dan alsnog een vlekje overblijft is dat erg jammer.  Ik persoonlijk vind het erg vermoeiend om mijn kinderen steeds in de gaten te moeten houden omdat ik bang ben dat de kleding vies is. Maar… als ik van te voren echt al weet dat het een kliederboel gaat worden heb ik uiteraard ook kleding in de kast voor dat soort gelegenheden.

De stoere boots van Eva zijn van Koel4kids. Die shop je hier.

Wil je meer weten over de collectie van Indian Blue Jeans: klik dan even hier.

img_1206 img_1226 img_1217img_1203

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply