Angelique WONEN

Ook zo genoten van de zon?

31 maart 2020

Ondanks alles wat er nu om ons heen gaande is hebben we de afgelopen tijd wel enorm genoten van het weer. Wat een heerlijk begin van de lente is dit zeg. Jammer natuurlijk dat we niet – of in ieder geval zo min mogelijk – naar buiten kunnen, maar in de tuin is het natuurlijk ook heerlijk genieten. Mits je natuurlijk een tuin hebt. Wij hebben gelukkig een heerlijke tuin waar we echt zalig in de zon kunnen zitten. Uit de wind lijkt het wel al een beetje zomer hier, zo warm is het hier al. Kanttekening is dan wel dat we in de zomer beschutte stukjes in de tuin moeten zoeken want dat is het op het terras echt te warm.

DE TUIN WEER LENTE- EN ZOMERKLAAR MAKEN

Maar goed… nu is het top! Ik ben dan ook al begonnen met de tuin lente- en zomerklaar te maken. De tuinkussens konden van zolder gehaald worden en ik was nog net op tijd bij de Intratuin voor we het nieuws krijgen dat we zoveel mogelijk binnen moesten blijven, dus de potgrond, aarde en plantjes had ik al in huis – sommige zelfs nog van vorig jaar, die had ik in de uitverkoop gekocht -.  Dus ik kon lekker aan de slag.

We hebben de loungeset schoongemaakt en meteen al neergezet, die was nog van vorig jaar maar daar ben ik nog steeds zo blij mee. Wel heb ik online wat zitkussens besteld om het geheel wat gezelliger te maken. Op dit moment maken we van de thuisquarantaine maar een deugd door het thuis allemaal wat op te leuken. Nogmaals: de zon werkt hard mee om het nog een beetje uit te houden in en rondom het huis.

HUISWERK MAKEN IN DE TUIN

Wie had toch kunnen denken dat we nu in deze situatie zouden zitten? Je had toch nooit kunnen bedenken dat je je huiswerk lekker in het zonnetje op de loungebank in de tuin kon maken? Ik had trouwens ook nooit bedacht dat ik voor juf moest spelen. Deze crisis brengt ons gezin wel wat meer gezelligheid, want we maken puzzels, eten gezellig samen en genieten dus van onze heerlijk tuin en onze hond Bobbie heeft nog nooit zoveel gewandeld . Maar goed, we hopen natuurlijk wel dat we deze periode zo snel mogelijk kunnen afsluiten. Maar dat is afwachten….hoe lang dit gaat duren weten we niet. We hopen maar op nog veel zonnige dagen zodat we wel lekker buiten kunnen zitten.

21680003_11680003_53573103_53207003_S_1

21681003_11681003_53573103_53207003_53205003_22728003_21728003_S_6

Dus voor nu #blijfbinnen en #staysafe.

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply