HAIR

Ibiza Style hair for little girls

12 november 2016

HOE CREEËR JE JE EIGEN IBIZA STYLE HAIR?

De Ibiza haarbanden voor Ibiza style hair blijven gewoon leuk, en ook nog eens super hip! Zeker als er allerlei veertjes, kraaltjes en bedels aan zitten.  Ik hou er wel van om net even iets anders in het haar te doen, of überhaupt iets in het haar te doen, ik combineer het altijd met haar outfit. De Ibiza haarband kan je natuurlijk in los haar doen om al een hippe style te creëren. Maar het is nog leuker als je er net even iets meer mee kan doen.

Nu heb ik voor twee kapsels gekozen die je gemakkelijk en snel kan toe passen samen met de Ibiza haarband.

Als eerst de visgraat. Wat heb je nodig?

  • Borstel.
  • Klein elastiekje.
  • Eventueel haarlak.

De visgraat vlecht is gemakkelijk te maken, je borstelt het haar naar de kant waar je de vlecht wilt hebben. Je verdeeld het haar in twee plukken en houdt die goed gescheiden van elkaar, je pakt een klein plukje van de rechterkant (aan de buitenkant) en die doe je er overheen bij de linkerkant, nu pak je een klein plukje van de linkerkant (aan de buitenkant) en die gaat er ook overheen naar de rechterkant. Zorg dat als je de kleine plukjes pakt dat altijd van de buitenkant doet. Zo ga je door tot dat je niet meer kan. Als de vlecht klaar is is het leuk als je de plukken uit elkaar trekt, zo wordt de vlecht wat breder en zit het wat losser. Tot slot breng je het Ibiza haarbandje aan, dit gaat super gemakkelijk, er zit namelijk een ringetje aan waarmee je het kan stellen dus zo gaat ook niet heel het kapsel weer door de war, je kan hem later precies op maat zetten door het ringetje omhoog te duw

De staart met vlecht: wat heb je nodig,

  • Borstel.
  • Groot elastiek en een klein elastiekje
  • Schruifspeldje.
  • Eventueel haarlak.

Eerst maak je een staart, ik heb voor een schuine staart gekozen. Omdat er aan het Ibiza haarbandje een ringetje zit om hem te stellen kon ik deze precies om de staart doen, ik heb het voor de zekerheid even vast gezet met het elastiek van de staart, de uiteindes van de haarband vlecht je mee met het haar.  Ik heb nu weer een visgraat gedaan maar je kan ook kiezen voor een gewone vlecht.  Ik heb het deze keer niet helemaal door gevlochten, zo kan je goed de veertjes zien van de Ibiza haarband. Als je denkt klaar te zijn met de vlecht zet je het vast met een klein elastiekje en trek je de vlecht weer een beetje uitelkaar. Ik vind het nooit zo leuk als je het elastiekje ziet, daarom heb ik een dun plukje net onderaan het elastiekje gepakt en die daar omheen gewikkeld, aan de achterkant daarvan heb ik het met een schuifspeldje vast gezet. Zo heb je vrij snel een super leuk kapsel. Deze hippe Ibiza haarband vind je bij  Nosah

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons Youtube kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorials Shopaholiek.

~X~ Denise

ibiza hair style ibiza hair style ibiza hair style ibiza style hair ibiza hair style

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply