HAIR

3D Vlecht tutorial

12 mei 2017

Vlechten in een staart

Dit lijkt zo op het eerste gezicht een gewone vlecht. Maar als je goed kijk zie je dat het een dubbele vlecht is, een 3D vlecht. Deze vlecht is gemakkelijk voor de haastige ochtenden.

Moeilijkheidsgraad ☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Borstel
  • Grote stevige elastiek
  • Klein elastiekje

Ik heb eerst een staart gemaakt, een beetje schuin aan de zijkant. Je verdeelt het haar in drie gelijken plukken. Als je begint met vlechten gaat normaal de rechter pluk over de middelste pluk heen, de linker pluk over de middelste pluk enz. Nu deel je de rechter pluk in tweeën, de middelste pluk gaat daar door heen en de pluk die je in tweeën heb gedeeld wordt weer één pluk, in het midden. De linker pluk deel je ook in tweeën, dan gaat de middelste pluk er weer door heen en wordt de linker pluk die in tweeën is gedeeld weer één pluk, in het midden. Dus steeds de buitenste plukken deel je in tweeën en de middelste pluk gaat daar doorheen. Best simpel toch?!

~ X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

20170503_153527

20170503_153424

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply