BOY Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

No Guts No Story ! Review Indian Blue Jeans

29 augustus 2020

No Guts, No story….de slogan van het altijd hippe Indian Blue Jeans ! En zonder story zijn wij van Shopaholiek natuurlijk nergens! Des te blijer met deze te gekke review voor de boys!

Indian Blue Jeans is een label voor jonge waaghalzen en rebelse kids tussen de 2 en 16 jaar die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Ze ontdekken de wereld, hun talenten en hun tekortkomingen. Impulsief, vol plezier en enthousiasme. Daarbij willen ze op een gezonde manier opvallen en zichzelf kunnen zijn. Daar is lef voor nodig! No Guts, No Storys…

Indian Blue Jeans helpt deze identiteit vorm te geven en stimuleert kinderen om zichzelf te ontwikkelen. Door betaalbare kleding van goede kwaliteit en unieke looks. Sterk genoeg voor de onvoorspelbare en roekeloze karakters van de kinderen en jongvolwassenen. Nieuwe herinneringen die je aan het lachen maken. Nieuwe vriendschappen voor het leven. En wat is hét recept voor toffe verhalen? Juist, GUTS! Impulsief maar met lef. Niet denken, maar doen. Are you in?!!

Wij zijn al een poosje fan van dit leuke merk en hebben er elk seizoen wel wat items van in de kast. Des te leuker was het dat Sil nu een collectie voor ze mocht shooten!  Tijdens de Sunday School vorig jaar hebben we de huidige najaarscollectie al even mogen bewonderen, en ondanks dat we altijd heel veel nieuws zien op zo’n beurs zijn er merken en items die je bij blijven. Sil had het toen al over de leuke joggs in ruitdesign, een echte musthave aankomend seizoen!

Toen Sil een review mocht doen was de keuze dan ook snel op deze ruit-jogg gevallen! Hij is er in het zwart en blauw. Wij gingen voor de zwarte variant, in de ruit gemixt met antraciet. De Jogg is gemaakt van een heerlijk zachte katoen elastan, wat zorgt voor optimaal draagcomfort dus hij wordt hier heel erg graag gedragen! Op de achterzijde van de jogg bevinden zich 2 fopzakjes en het logo in zwart wit.  Aan de voorzijde 2 zakken met rits en in de elastische band een stoer koord om de broek desgewenst wat aan te snoeren.

We combineren de jogg met een longsleeve in army-groen met neon accent. Diegene die ons een beetje kennen weten dat wij er dol op zijn! Leuke frisse accenten en ook hier weer voel je direct bij het vastpakken van de stof dat hij van goede comfortabele kwaliteit is.  Longsleeve’s worden hier veel gedragen in het najaar! Tijdens de hele frisse dagen combineren we het dan met een vest. Deze “laagjesmethode”werkt voor onze kids het best! Tijdens het spelen hebben ze het al snel te warm en kunnen ze desgewenst een “laagje” uittrekken.

En zeg nou zelf, dit vest is toch echt te gek! Basic en daardoor super te combineren met vele items uit jouw kast, maar met stoere accenten zoals de zak met rits op de bovenarm en de geprinte boorden met army logo-tekst! Grappig detail; tijdens het lezen van de wasvoorschriften kwam ik een wel heel leuke tekst tegen op het waslabel! (zie foto’s) Blijkt maar weer hoeveel zorg en aandacht dit merk aan hun kleding besteed…it’s all in the details!

Maatinfo: Qua maat is het voor Sil dit seizoen een beetje zoeken. Met zijn 137 cm valt hij tussen de 134 en 140. Niet alle merken hebben een tussenmaat. Van Indian Blue Jeans draagt Sil alles in 140. Hij heeft hier zeker nog wat groeiruimte, maar we zitten ook pas bij de aanvang van het seizoen dus zo kan hij er fijn het najaar mee doorkomen.

Je shopt deze en alle andere leuke items uit de nieuwste collectie van Indian Blue Jeans hier of bij je lokale verkooppunt, deze vind je hier.

Liefs Marieke

 

Wil je mij en mijn gezin volgen, dan vind je ons hier ! Super gezellig!

thumbnail_IMG_20200615_131515

thumbnail_IMG_20200623_191239

thumbnail_IMG_20200623_191326

thumbnail_IMG_20200624_095715

het prachtige ruitpatroon van het broekje is hier goed zichtbaar

indian blue jeans

Wij rollen het broekje op en dragen het met sportsokken voor een speels effect

indian blue jeans

stoere logo banden bij het vest

tygovito winter 2020 (5)

thumbnail_IMG_20200826_161111

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply