GIVE-AWAY Marieke TIPS

GIVE AWAY ESCAPEROOM voor thuis!

26 januari 2021

Inmiddels zit onze kroost alweer een poosje thuis, de scholen nog altijd gesloten. Wij bemerken dat het steeds lastiger wordt ze te vermaken, dus gingen we op zoek naar een leuke activiteit voor thuis.

Zo kwam ik uit bij Festiviti, een online platform welke creatieve en originele invullingen bedenkt voor kinderfeestjes, en zij  hebben nu dus ook Escaperooms ontwikkeld welke je thuis kunt spelen. Geschikt voor kids van 7 tot 14 jaar, dus er zit best flink wat uitdaging in, precies wat wij zochten! Een leuke namiddag thuis waarin de kinderen worden uitgedaagd om binnen het uur te ontsnappen door hints te zoeken en puzzels op te lossen. Wedden dat ze er geen genoeg van krijgen.

Er is keuze uit 3 verschillende thema’s : De kids wanen zich als een echte astronaut in de ruimte, lukt het hen de raket op tijd te lanceren. Ze kruipen in de huid van een geheim agent of worden laborant door diverse proefjes uit te voeren. De escaperooms zijn verkrijgbaar vanaf 12,95 en je krijgt ze direct in je mailbox, super handig toch!

En hoe fantastisch is het dat wij maar liefst 3 van onze volgers blij mogen maken met zo’n leuke digitale escaperoom van Festiviti! Wat moet je daar voor doen ?  Reageer onder deze post en tag jouw spelmaatjes! 

Mocht je niet willen wachten op de uitslag van de Give Away , maar al direct aan de slag willen met de escaperooms dan vind je ze hier !

Liefs Marieke

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply