BOY Marieke REVIEWS

De herfst is aan! Retour Boys AW22

27 september 2022

Ja hoor…het is officieel herfst en dat is ons de afgelopen dagen zeker niet ontgaan. Tijd voor mooie nieuwe outfits, dit keer showt Sil jullie een gave outfit van Retour Jeans!

Heerlijk Herfst! Wij houden er van! Vooral van de prachtig gekleurde natuur om ons heen en een herfstzonnetje erbij. De regen vind ik persoonlijk wat minder prettig, maar voor de natuur wel weer heel erg welkom en het hoort er nou eenmaal bij.

Een seizoen waarbij ik het soms ook echt wel lastig vind wat ik de kinderen voor kleding aan zal geven, en heel vaak kom ik dan uit op laagjes. Omdat het in de ochtenden vaak nog wat fris is maar tegen de tijd dat de kids uit school komen zijn de temperaturen soms nog best heel erg lekker. Dus een vest of een lekkere sweater over een T-shirt wordt hier momenteel graag gedragen.

Zoals jullie hier zien bij Sil; een prachtig helderwit shirt Moos met neon oranje accenten, met daaroverheen op de frisse momenten een heerlijk sweater Duke met diezelfde oranje neon accenten, dit keer in een Tie-Die. De sweater heeft een prachtige chocoladebruine kleur en is heerlijk zacht aan de binnenkant, iets wat hier direct benoemd werd bij het passen. Vind Sil heel erg belangrijk! De stoffen moeten comfortabel aanvoelen en het moet vooral lekker zitten! De sweater heeft een geribde boord rond de hals, aan de onderkant en onder aan de mouwen en valt wat korter.

Een jeans is iets wat hij minder graag draagt maar waar ik hem zelf wel heel erg graag in zie. Dus elk seizoen komen we samen tot een compromis voor 1 perfecte jeans in de kast. En dan komen we eigenlijk altijd uit bij Retour Jeans…. The nr.01 jeans brand! Dit keer een stoere verwassen jeans Wulf met slijtage plekken met een normale fit, dus niet al te strak want dat zit dan weer niet lekker aldus Sil. Erg fijn dat nu juist de jeans met iets meer Loose Fit helemaal hip zijn voor de boys!

En hoe mega gaaf is Bodywarmer Frank in de kleur Light Sand. Nou ik kan je vertellen, daar zijn we hier een partijtje blij mee! Nu schiet Sil hem heerlijk aan wanneer het wat frisser wordt buiten, en straks combineren we hem met een fantastisch leuke tussenjas Fonzo. Door ze over elkaar te dragen kan deze combinatie zeker ook de koudere temperaturen trotseren en ik vond het echt eens een keer helemaal wat anders! Enorm blij mee, wij showen jullie de combi in een volgend blog.

Sil draagt alles in maat 11/12 bij een lengte van 149cm.

Ook onder deze outfit dragen wij weer de te gekke sneaker van Braqeez, welke jullie in een eerdere review voorbij zagen komen. Wil je dat nog eens teruglezen vind je het blog hier.

Veel shopplezier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Vooruit met die ruit! Retour Jeans Boys - Shopaholiek 27 oktober 2022 at 08:36

    […] liet ik jullie al een kleine sneak zien van de toffe bodywarmer van Retour Jeans in een eerder blog, en toen verklapte ik al hoe we deze zouden gaan combineren in het najaar! Kijk mee hoe Sil deze […]

  • Reply Vooruit met die ruit! Retour Jeans Boys | Shopaholiek 22 mei 2023 at 19:32

    […] liet ik jullie al een kleine sneak zien van de toffe bodywarmer van Retour Jeans in een eerder blog, en toen verklapte ik al hoe we deze zouden gaan combineren in het najaar! Kijk mee hoe Sil deze […]

  • Leave a Reply